Doua noi seminarii Nikon DSLR

Va tinem la curent cu tot ceea ce este nou

Re: Doua noi seminarii Nikon DSLR

Mesajde parpa_tupac pe Vin Iul 23, 2010 4:16 pm

:twisted: :lol:
"Keep your faith in me and I will not let u down(Tupac)"
D90, 18-55 VR, 35 F1.8G, SB800, SB600
http://raduandreika.blogspot.com/
parpa_tupac

Re: Doua noi seminarii Nikon DSLR - surprinzator

Mesajde Radu_Grozescu pe Lun Iul 26, 2010 7:06 pm

Radu_Grozescu scrie:Posibilitate de discount 66% !!!

In mod surprinzator, mult mai multi inscrisi pe 31 iulie la Nikon DSLR - ghid practic pentru incepatori decat la Nikon DSLR - ghid practic pentru avansati.

Iar eu aveam impresia de pe forum ca majoritatea sunt preocupati de caracteristicile si tehnicile mai avansate ale DSLR-urilor Nikon. Sau poate acestia sunt deja in vacanta, cu gentile pline :-)

Astept in continuare sugestii pentru a ma plia pe asteptarile Nikonistilor.
Cu stima,

Radu Grozescu

NEW - Seminarii Nikon - NEW
Radu_Grozescu

Mesajde parpa_tupac pe Lun Iul 26, 2010 7:13 pm

deocamdata suntem 2
in cazul in care nu se mai inscriu alti participanti ce e intampla?
poate nu se inscriu participanti(la mid/high) pentru ca majoritatea care sunt(se considera) avansati sau profesionisti nu mai au nevoie de alte cunostinte, sau ca nu au ce invata de la cineva ca dvs?
parerea mea e ca e pierderea lor.

multumesc
parpa_tupac

Mesajde Radu_Grozescu pe Lun Iul 26, 2010 7:25 pm

parpa_tupac scrie:deocamdata suntem 2
in cazul in care nu se mai inscriu alti participanti ce e intampla?

Nu se intampla nimic :-)
Daca e un participant, se tine seminarul. Daca sunt doi sau mai multi, tot un seminar se tine :-)

In alta ordine de idei, sa stiti ca nu sunt foarte precise indicatoarele cu cate locuri mai sunt disponibile, e bine sa fiti precauti cand se trece de un grad de ocupare de 50%, e posibil sa ramaneti fara loc :-)

parpa_tupac scrie:poate nu se inscriu participanti(la mid/high) pentru ca majoritatea care sunt(se considera) avansati sau profesionisti nu mai au nevoie de alte cunostinte,

Cred ca eu sunt de vina, nu am facut descrierile suficient de bine, deci nu sunt inca bine pozitionate, dar sunt inca la inceput cu seminariile Nikon :-)

Mai e si ideea: ”eu am aparat de plastic, ce sa caut la cel despre D300 si mai sus ?”

Cu toate ca am mentionat ca nu aparatul participantului e important, ci ceea ce doreste sa afle.

Participarea la aceste seminarii nu este conditionata de posesia unui anumit aparat, ba chiar nici de posesia unui DSLR Nikon :-)
Cu stima,

Radu Grozescu

NEW - Seminarii Nikon - NEW
Radu_Grozescu

Mesajde parpa_tupac pe Lun Iul 26, 2010 10:13 pm

ok, am inteles

multumesc ca m-ati luminat :)
parpa_tupac

Mesajde parpa_tupac pe Lun Aug 02, 2010 9:49 am

Am participat la seminarul Nikon DSLR - ghid practic pentru avansati(31 iulie 2010, orele 15.00-19.00)
Pareri ar fi urmatoarele:
- sala de curs - extraordinara(aer conditionat, scaune comode, plasme superbe, echipamente, prajiturele, cafele, tot ce vrei)
- structura seminarului - bine organizata(nu s-a pus accentul decat pe ce i-a interesat pe participanti)ceea ce e un lucru bun(adica daca am cunostinte despre o chestie de baza, nu mai stau pe ea..)
- Dl.Radu Grozescu si sotia - niste oameni extraordinari, deschisi, transparenti, buni lectori
- per total am fost foarte multumit(personal am invatat niste chestii pe care pana acum nu le stiam)
- discutiile s-au invartit in jurul fotografiei de eveniment, produs(sfaturi, exemple), lumina existenta si cea ajutatoare
- flashul - obiect principal de discutie - dorit de catre participanti
- balansul de alb avansat

Ca recomandare(participantilor) vin cu urmatoarele: Fiind un SEMINAR nu va asteptati sa tina locul CURSULUI.Notiunile de baza TREBUIE sa le aveti.
La SEMINAR vii cu intrebari, nelamuriri, discutii diverse bazate pe preferintele fiecaruia si ce tip de fotografie urmareste sa faca.Nu va astepati sa vi se toarne informatile cu galeata.Discutiile pot deveni foarte interesante daca participantii sunt activi.

Personal, recomand seminariile D-lui Radu Grozescu, indiferent care sunt acestea.
parpa_tupac

Anterior

Înapoi la Stiri/Anunturi Nikon Romania