Pagina 1 din 1

primele teste

MesajScris: Joi Mar 10, 2011 11:35 pm
de Nior chaill
Salut,

In speranta ca voi primii cateva sfaturi adaug pentru inceput primele mele fotografii de produs, mie imi par ok, dar sunt bine venit si niste critici de la profesionisti...., si nu numai...

Re: primele teste

MesajScris: Joi Mar 10, 2011 11:55 pm
de ClaudiuC
pai in ambele poze nu prea se vede care e produsul... in prima ori cana, ori ciocolata calda? in a doua... cosul in sine sau florile?

Re: primele teste

MesajScris: Lun Mar 14, 2011 12:26 pm
de cozmin campeanu
salut ,
cred ca in prima poza, produsul prezentat este ciocolata calda.
daca tot dispui de fundal negru, parerea mea e ca ar fi fost ok o lumina verticala difuza pe pachetele de ciocolaata si acele cani prezentate in planul din spate, un pic defocalizate.

in a 2a poza nici eu nu inteleg produsul. cosul nu l`ai prins intreg, lumina este plana, nimic deosebit.
daca produsul prezentat sunt acele flori, ar fi mers un pic mai mult contrast, un fundal monocrom in degrade si ceva facut cu lumina.
este strict parere personala, te rog sa o iei ca atare :)

salut

Re: primele teste

MesajScris: Mie Iul 27, 2011 12:28 am
de catalin205
Prima poza: produsul tau este negru ... pe fundal negru ... asta inseamna ca produsul tau trebuie sa fie scos in evidenta prin reflexii .... incearca sa faci din nou poza pe fundal alb deoarece este mai usor la inceput pe alb

A doua poza e, defapt nu e poza de produs in adevaratul sens al cuvantului ... sau cel putin nu e poza aia Alfa ... prin care iti definesti produsul, e o poza secundara de detaiu, pare putin in ceata si contrastul cam scazut ( desigur probabil e si ora la care scriu de vina ).

Keep up the good work, si astept sa mai vad cateva