Pagina 1 din 1

Am nevoie de sfaturi !

MesajScris: Lun Dec 02, 2013 9:53 pm
de vladbrb

Re: Am nevoie de sfaturi !

MesajScris: Lun Dec 02, 2013 10:19 pm
de vladnikon
Salut!

Si eu sunt tot incepator, mi-am achizitionat camera acum cateva zile. Nu am sa fac comentarii legate de fotografiile postate pentru ca.. poate nu sunt in masura, n-am experienta etc. Personal nu vad ce comentarii constructive as putea da la o fotografie cu un capac frontal al unui obiectiv.
Ai putea sa iesi din casa... sa incerci fotografia de strada, peisaje. Sunt mult mai placute ochiului, mult mai creative. E de apreciat entuziasmul totusi (referitor la folosirea modului manual) si marturisesc ca, la randu-mi, n-am facut nici macar o fotografie in modul auto de cand il am; am folosit doar modurile A/S/M, asta dupa ce am vizionat cateva tutoriale despre aspecte fundamentale in fotografie: aperture, shutter speed, exposure.
Una din primele fotografii: http://500px.com/photo/53629618

Asteapta opiniile celor mai experimentati. Mult succes!

Re: Am nevoie de sfaturi !

MesajScris: Mar Dec 03, 2013 6:30 pm
de vikon


Pozele postate de tine nu au o valoare creativa/artistica sau documentara, deci din acest punct de vedere nu sunt prea multe de comentat.
Din punct de vedere tehnic, fii atent la BW si seteaza intotdeauna aparatul in functie de conditiile de iluminare pe care le ai atunci cand fotografiezi, sau dupa in post-procesare daca tragi raw.