Acum este Dum Mar 29, 2020 10:52 am

Articole Nikonisti.ro

Vand Nikon D750

Reguli forum Regulament Vânzare/Cumpărare
1. Anunţurile listate în una din secţiunile de Vânzare sau Cumpărare trebuie să prezinte date de contact rapid – e-mail sau telefon pentru a complementa posibilitatea folosirii mesajelor private de pe forum.
2. Pentru anunţurile listate la categoria Vânzare, este necesară prezenţa unui preţ, fix sau negociabil pentru fiecare produs sau pentru întreg pachetul. De asemeni, este obligatoriu de menţionat oraşul din şi în care se face livrarea.
3. Starea produselor se va menţiona în anunţ, descriind pe cât posibil orice fel de probleme ce ar fi putut apărea pe parcurs (dacă acesta a fost prezent sau nu în service), dar şi durata posesiei produselor şi garanţia rămasă la zi (dacă este cazul). Imaginile pot complementa anunţul, dar nu sunt obligatorii.
4. Deoarece nu dorim transformarea forumului în magazin de desfacere, este interzisă postarea a mai mult de 3 produse la vânzare în acelaşi timp. Singurele excepţii de la această regulă sunt trusele foto.
5. Sunt permise doar anunțurile cu produse folosite ce nu fac obiectul intermedierilor si revânzărilor.
6. Sunt permise doar anunturile ce vizeaza produse foto, indiferent de brand.

Abaterea de la regulament va fi penalizată mai întâi cu un avertisment şi ulterior cu banarea activităţii utilizatorului pe forumul nikonisti.ro.

Sugestii:
1. Cereţi cât mai multe detalii legate de produsul dorit şi recomandaţi ca achiziţia să se facă în persoana.
2.Verificaţi feedback-ul altor useri în legătură cu userul ce pune produsul la vânzare pe forumul dedicat: viewforum.php?f=72
3. Dacă o tranzacţie s-a realizat cu succes şi sunteţi mulţumit de calitatea produsului şi a modului în care s-a desfăşurat vânzarea, postaţi în categoria menţionată mai sus.
4. Dacă suspectaţi o activitate aparte din partea unui user, sau au existat probleme pe parcurs, folosiţi butonul Report Post/Raportează acest mesaj sau mesaj privat către administrator/moderatorul forumului.

A fost reintrodus regulamentul pe secţiunea Vânzare/Cumpărare datorită abuzurilor ce au apărut în ultima perioada. Începând din acest moment, regulamentul este obligatoriu inclusiv pentru anunţurile actuale.

Vand Nikon D750

Mesajde Ioan T. » Sâm Ian 25, 2020 12:21 pm

Garantie: da,
Data achizitie: 22/12/2014,
Pret: 3900 LEI,
Datele de contact nu mai sunt disponibile

Vand Nikon D750 - 45454 declansari - cumparat la sfarsitul anului 2014. Nu mai este in garantie. In Aprilie 2015 a fost inlocuit obturatorul la recomandarea Nikon (primele serii ale modelului).
Aparatul este in stare foarte buna - folosit in regim de amator. Acum doi ani a fost verificat - fisa service la restart.ro, si au fost inlocuite cauciucurile si curatat senzorul. LCD -ul a fost de la inceput protejat cu folie de sticla Armor.
Se vinde impreuna cu Tamron SP 24-70mm/2.8 Di VC USD sau separat.
Obiectivul Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD este in stare buna de functionare, cumparat in 2015 (avand garantie extinsa 5 ani) - pret 3400lei.
Pret kit - 6900lei
Prefer sa predau personal ceea ce vand, cu verificarile ce se impun.
Ioan T.
 
Mesaje: 33
Membru din: Lun Mai 07, 2012 6:04 pm

Înapoi la DSLR

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator