Acum este Mie Apr 01, 2020 6:14 am

Articole Nikonisti.ro

Vand Samyang 8mm F3,5 fish-eye UMC CSII pt- Nikon

Reguli forum Regulament Vânzare/Cumpărare
1. Anunţurile listate în una din secţiunile de Vânzare sau Cumpărare trebuie să prezinte date de contact rapid – e-mail sau telefon pentru a complementa posibilitatea folosirii mesajelor private de pe forum.
2. Pentru anunţurile listate la categoria Vânzare, este necesară prezenţa unui preţ, fix sau negociabil pentru fiecare produs sau pentru întreg pachetul. De asemeni, este obligatoriu de menţionat oraşul din şi în care se face livrarea.
3. Starea produselor se va menţiona în anunţ, descriind pe cât posibil orice fel de probleme ce ar fi putut apărea pe parcurs (dacă acesta a fost prezent sau nu în service), dar şi durata posesiei produselor şi garanţia rămasă la zi (dacă este cazul). Imaginile pot complementa anunţul, dar nu sunt obligatorii.
4. Deoarece nu dorim transformarea forumului în magazin de desfacere, este interzisă postarea a mai mult de 3 produse la vânzare în acelaşi timp. Singurele excepţii de la această regulă sunt trusele foto.
5. Sunt permise doar anunțurile cu produse folosite ce nu fac obiectul intermedierilor si revânzărilor.
6. Sunt permise doar anunturile ce vizeaza produse foto, indiferent de brand.

Abaterea de la regulament va fi penalizată mai întâi cu un avertisment şi ulterior cu banarea activităţii utilizatorului pe forumul nikonisti.ro.

Sugestii:
1. Cereţi cât mai multe detalii legate de produsul dorit şi recomandaţi ca achiziţia să se facă în persoana.
2.Verificaţi feedback-ul altor useri în legătură cu userul ce pune produsul la vânzare pe forumul dedicat: viewforum.php?f=72
3. Dacă o tranzacţie s-a realizat cu succes şi sunteţi mulţumit de calitatea produsului şi a modului în care s-a desfăşurat vânzarea, postaţi în categoria menţionată mai sus.
4. Dacă suspectaţi o activitate aparte din partea unui user, sau au existat probleme pe parcurs, folosiţi butonul Report Post/Raportează acest mesaj sau mesaj privat către administrator/moderatorul forumului.

A fost reintrodus regulamentul pe secţiunea Vânzare/Cumpărare datorită abuzurilor ce au apărut în ultima perioada. Începând din acest moment, regulamentul este obligatoriu inclusiv pentru anunţurile actuale.

Vand Samyang 8mm F3,5 fish-eye UMC CSII pt- Nikon

Mesajde vitza99 » Mie Apr 26, 2017 7:39 pm

Garantie: nu,
Data achizitie: 12/10/2013,
Pret: 800 LEI,
Datele de contact nu mai sunt disponibile

Obiectivul Samyang 8mm F3,5 fish-eye este în stare excepţional de buna de funcţionare, folosit foarte rar, maxim 2000 de cadre, nu prezintă niciun fel de zgarieturi sau defecte mecanice sau de aspect, nu a cazut niciodată, nu a fost folosit în condiţii improprii, ambele inele (pentru focalizare şi diafragma) merg bine şi fin.

Pachetul conţine: obiectivul, capace spate + faţă originale, parasolar detaşabil original, ambalaj original şi pouch pentru depozitare/transportare obiectiv orginal.

Samyang 8mm F3,5 este un obiectiv de tip fish-eye cu focalizare strict manuală, parasolar detaşabil şi construcţie foarte robustă ideal pentru folosire cu un aparat cu senzor APS-C, dat fiind ca nu acopera tot senzorul full frame. Inelul de focus este foarte fin şi cu o cursă medie ca lungime. Inelul de diafragma este de tipul care face click la fiecare stop de lumina dar pe camerele moderne nikon nu este necesara folosirea acestuia, reglajul facundu-se din butoanele camerei.

Predare personala în Bucureşti şi prin curier în ţară.

Fişiere ataşate
 Samyang 8mm F3,5 fish-eye UMC CSII pt. Nikon
Vand Samyang 8mm F3,5 fish-eye UMC CSII pt- Nikon
 Samyang 8mm F3,5 fish-eye UMC CSII pt. Nikon
Vand Samyang 8mm F3,5 fish-eye UMC CSII pt- Nikon
 Samyang 8mm F3,5 fish-eye UMC CSII pt. Nikon
Vand Samyang 8mm F3,5 fish-eye UMC CSII pt- Nikon
 Samyang 8mm F3,5 fish-eye UMC CSII pt. Nikon
Vand Samyang 8mm F3,5 fish-eye UMC CSII pt- Nikon
vitza99
 
Mesaje: 18
Membru din: Mie Sep 09, 2015 6:49 pm

Înapoi la Obiective

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot] şi 3 vizitatori