Acum este Mie Ian 16, 2019 11:35 pm

Articole Nikonisti.ro

Vand Obiectiv 50mm 1-4G

Reguli forum Regulament Vânzare/Cumpărare
1. Anunţurile listate în una din secţiunile de Vânzare sau Cumpărare trebuie să prezinte date de contact rapid – e-mail sau telefon pentru a complementa posibilitatea folosirii mesajelor private de pe forum.
2. Pentru anunţurile listate la categoria Vânzare, este necesară prezenţa unui preţ, fix sau negociabil pentru fiecare produs sau pentru întreg pachetul. De asemeni, este obligatoriu de menţionat oraşul din şi în care se face livrarea.
3. Starea produselor se va menţiona în anunţ, descriind pe cât posibil orice fel de probleme ce ar fi putut apărea pe parcurs (dacă acesta a fost prezent sau nu în service), dar şi durata posesiei produselor şi garanţia rămasă la zi (dacă este cazul). Imaginile pot complementa anunţul, dar nu sunt obligatorii.
4. Deoarece nu dorim transformarea forumului în magazin de desfacere, este interzisă postarea a mai mult de 3 produse la vânzare în acelaşi timp. Singurele excepţii de la această regulă sunt trusele foto.
5. Sunt permise doar anunțurile cu produse folosite ce nu fac obiectul intermedierilor si revânzărilor.
6. Sunt permise doar anunturile ce vizeaza produse foto, indiferent de brand.

Abaterea de la regulament va fi penalizată mai întâi cu un avertisment şi ulterior cu banarea activităţii utilizatorului pe forumul nikonisti.ro.

Sugestii:
1. Cereţi cât mai multe detalii legate de produsul dorit şi recomandaţi ca achiziţia să se facă în persoana.
2.Verificaţi feedback-ul altor useri în legătură cu userul ce pune produsul la vânzare pe forumul dedicat: viewforum.php?f=72
3. Dacă o tranzacţie s-a realizat cu succes şi sunteţi mulţumit de calitatea produsului şi a modului în care s-a desfăşurat vânzarea, postaţi în categoria menţionată mai sus.
4. Dacă suspectaţi o activitate aparte din partea unui user, sau au existat probleme pe parcurs, folosiţi butonul Report Post/Raportează acest mesaj sau mesaj privat către administrator/moderatorul forumului.

A fost reintrodus regulamentul pe secţiunea Vânzare/Cumpărare datorită abuzurilor ce au apărut în ultima perioada. Începând din acest moment, regulamentul este obligatoriu inclusiv pentru anunţurile actuale.

Vand Obiectiv 50mm 1-4G

Mesajde frolic » Joi Mai 03, 2018 11:27 am

Garantie: da,
Data achizitie: 14/10/2016,
Pret: 1499 LEI,
Datele de contact nu mai sunt disponibile

Vand obiectiv Nikon 50mm f1.4 G, cumparat in octombrie 2016 de la f64, in garantie pana in octombrie 2018 la Nikon si pana in octombrie 2019 pe numele meu.
Ca nou (parasolarul si husa sunt nedesfacute), in cutie, cu factura, garantie. Nici o urma/zgarietura pe el. Cca 1000 de cadre.
Tel 0741252556
Bucuresti
frolic
 
Mesaje: 1
Membru din: Joi Mai 03, 2018 11:22 am

Înapoi la Obiective

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

cron