Acum este Mie Oct 17, 2018 11:39 pm

Articole Nikonisti.ro

Vand Nikon Nikkor 70-200 VR f2-8

Reguli forum Regulament Vânzare/Cumpărare
1. Anunţurile listate în una din secţiunile de Vânzare sau Cumpărare trebuie să prezinte date de contact rapid – e-mail sau telefon pentru a complementa posibilitatea folosirii mesajelor private de pe forum.
2. Pentru anunţurile listate la categoria Vânzare, este necesară prezenţa unui preţ, fix sau negociabil pentru fiecare produs sau pentru întreg pachetul. De asemeni, este obligatoriu de menţionat oraşul din şi în care se face livrarea.
3. Starea produselor se va menţiona în anunţ, descriind pe cât posibil orice fel de probleme ce ar fi putut apărea pe parcurs (dacă acesta a fost prezent sau nu în service), dar şi durata posesiei produselor şi garanţia rămasă la zi (dacă este cazul). Imaginile pot complementa anunţul, dar nu sunt obligatorii.
4. Deoarece nu dorim transformarea forumului în magazin de desfacere, este interzisă postarea a mai mult de 3 produse la vânzare în acelaşi timp. Singurele excepţii de la această regulă sunt trusele foto.
5. Sunt permise doar anunțurile cu produse folosite ce nu fac obiectul intermedierilor si revânzărilor.
6. Sunt permise doar anunturile ce vizeaza produse foto, indiferent de brand.

Abaterea de la regulament va fi penalizată mai întâi cu un avertisment şi ulterior cu banarea activităţii utilizatorului pe forumul nikonisti.ro.

Sugestii:
1. Cereţi cât mai multe detalii legate de produsul dorit şi recomandaţi ca achiziţia să se facă în persoana.
2.Verificaţi feedback-ul altor useri în legătură cu userul ce pune produsul la vânzare pe forumul dedicat: viewforum.php?f=72
3. Dacă o tranzacţie s-a realizat cu succes şi sunteţi mulţumit de calitatea produsului şi a modului în care s-a desfăşurat vânzarea, postaţi în categoria menţionată mai sus.
4. Dacă suspectaţi o activitate aparte din partea unui user, sau au existat probleme pe parcurs, folosiţi butonul Report Post/Raportează acest mesaj sau mesaj privat către administrator/moderatorul forumului.

A fost reintrodus regulamentul pe secţiunea Vânzare/Cumpărare datorită abuzurilor ce au apărut în ultima perioada. Începând din acest moment, regulamentul este obligatoriu inclusiv pentru anunţurile actuale.

Vand Nikon Nikkor 70-200 VR f2-8

Mesajde digitalprofoto » Sâm Mai 12, 2018 10:00 am

Garantie: nu,
Data achizitie: 11/01/2013,
Serie produs: 20125572,
Pret: 8399 LEI,
Datele de contact nu mai sunt disponibile

Teleobiectiv nikkor 70-200 f2.8 VR cu adaptor Tc-20EIII 2x aspherical. Ambele sunt in stare impecabila. Au capace fata spate, parasolar original la obiectiv, cutii, huse. Ele se pot testa in magazinul nostru. Pretul este pentru obiectiv si teleconvertor
Fişiere ataşate
 Nikon Nikkor 70-200 VR f2.8
Vand Nikon Nikkor 70-200 VR f2-8
 Nikon Nikkor 70-200 VR f2.8
Vand Nikon Nikkor 70-200 VR f2-8
digitalprofoto
 
Mesaje: 19
Membru din: Joi Iun 28, 2012 4:51 pm

Înapoi la Obiective

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron