Acum este Vin Ian 18, 2019 12:23 am

Articole Nikonisti.ro

Vand Obiectiv Nikon Nikkor 24-70mm F2-8G ED

Reguli forum Regulament Vânzare/Cumpărare
1. Anunţurile listate în una din secţiunile de Vânzare sau Cumpărare trebuie să prezinte date de contact rapid – e-mail sau telefon pentru a complementa posibilitatea folosirii mesajelor private de pe forum.
2. Pentru anunţurile listate la categoria Vânzare, este necesară prezenţa unui preţ, fix sau negociabil pentru fiecare produs sau pentru întreg pachetul. De asemeni, este obligatoriu de menţionat oraşul din şi în care se face livrarea.
3. Starea produselor se va menţiona în anunţ, descriind pe cât posibil orice fel de probleme ce ar fi putut apărea pe parcurs (dacă acesta a fost prezent sau nu în service), dar şi durata posesiei produselor şi garanţia rămasă la zi (dacă este cazul). Imaginile pot complementa anunţul, dar nu sunt obligatorii.
4. Deoarece nu dorim transformarea forumului în magazin de desfacere, este interzisă postarea a mai mult de 3 produse la vânzare în acelaşi timp. Singurele excepţii de la această regulă sunt trusele foto.
5. Sunt permise doar anunțurile cu produse folosite ce nu fac obiectul intermedierilor si revânzărilor.
6. Sunt permise doar anunturile ce vizeaza produse foto, indiferent de brand.

Abaterea de la regulament va fi penalizată mai întâi cu un avertisment şi ulterior cu banarea activităţii utilizatorului pe forumul nikonisti.ro.

Sugestii:
1. Cereţi cât mai multe detalii legate de produsul dorit şi recomandaţi ca achiziţia să se facă în persoana.
2.Verificaţi feedback-ul altor useri în legătură cu userul ce pune produsul la vânzare pe forumul dedicat: viewforum.php?f=72
3. Dacă o tranzacţie s-a realizat cu succes şi sunteţi mulţumit de calitatea produsului şi a modului în care s-a desfăşurat vânzarea, postaţi în categoria menţionată mai sus.
4. Dacă suspectaţi o activitate aparte din partea unui user, sau au existat probleme pe parcurs, folosiţi butonul Report Post/Raportează acest mesaj sau mesaj privat către administrator/moderatorul forumului.

A fost reintrodus regulamentul pe secţiunea Vânzare/Cumpărare datorită abuzurilor ce au apărut în ultima perioada. Începând din acest moment, regulamentul este obligatoriu inclusiv pentru anunţurile actuale.

Vand Obiectiv Nikon Nikkor 24-70mm F2-8G ED

Mesajde digitalprofoto » Sâm Mai 12, 2018 10:05 am

Garantie: nu,
Data achizitie: 30/06/2014,
Serie produs: 560248,
Pret: 5250 LEI,
Datele de contact nu mai sunt disponibile

Are husa, capace fata spate, parasolar hb-40, cutie si filtru B+W F pro, curea husa cl-M3. El se poate vedea in magazinul nostru din Cluj Napoca

P.S.: Cauciucurile au fost curatate :)
Fişiere ataşate
 Obiectiv Nikon Nikkor 24-70mm F2.8G ED
Vand Obiectiv Nikon Nikkor 24-70mm F2-8G ED
 Obiectiv Nikon Nikkor 24-70mm F2.8G ED
Vand Obiectiv Nikon Nikkor 24-70mm F2-8G ED
 Obiectiv Nikon Nikkor 24-70mm F2.8G ED
Vand Obiectiv Nikon Nikkor 24-70mm F2-8G ED
digitalprofoto
 
Mesaje: 19
Membru din: Joi Iun 28, 2012 4:51 pm

Înapoi la Obiective

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori

cron