Acum este Mar Aug 11, 2020 2:29 pm

Articole Nikonisti.ro

Vand Maha Imedion MHRAAI4 - acumulatori AA 2400mAh (set 4 bu

Reguli forum Regulament Vânzare/Cumpărare
1. Anunţurile listate în una din secţiunile de Vânzare sau Cumpărare trebuie să prezinte date de contact rapid – e-mail sau telefon pentru a complementa posibilitatea folosirii mesajelor private de pe forum.
2. Pentru anunţurile listate la categoria Vânzare, este necesară prezenţa unui preţ, fix sau negociabil pentru fiecare produs sau pentru întreg pachetul. De asemeni, este obligatoriu de menţionat oraşul din şi în care se face livrarea.
3. Starea produselor se va menţiona în anunţ, descriind pe cât posibil orice fel de probleme ce ar fi putut apărea pe parcurs (dacă acesta a fost prezent sau nu în service), dar şi durata posesiei produselor şi garanţia rămasă la zi (dacă este cazul). Imaginile pot complementa anunţul, dar nu sunt obligatorii.
4. Deoarece nu dorim transformarea forumului în magazin de desfacere, este interzisă postarea a mai mult de 3 produse la vânzare în acelaşi timp. Singurele excepţii de la această regulă sunt trusele foto.
5. Sunt permise doar anunțurile cu produse folosite ce nu fac obiectul intermedierilor si revânzărilor.
6. Sunt permise doar anunturile ce vizeaza produse foto, indiferent de brand.

Abaterea de la regulament va fi penalizată mai întâi cu un avertisment şi ulterior cu banarea activităţii utilizatorului pe forumul nikonisti.ro.

Sugestii:
1. Cereţi cât mai multe detalii legate de produsul dorit şi recomandaţi ca achiziţia să se facă în persoana.
2.Verificaţi feedback-ul altor useri în legătură cu userul ce pune produsul la vânzare pe forumul dedicat: viewforum.php?f=72
3. Dacă o tranzacţie s-a realizat cu succes şi sunteţi mulţumit de calitatea produsului şi a modului în care s-a desfăşurat vânzarea, postaţi în categoria menţionată mai sus.
4. Dacă suspectaţi o activitate aparte din partea unui user, sau au existat probleme pe parcurs, folosiţi butonul Report Post/Raportează acest mesaj sau mesaj privat către administrator/moderatorul forumului.

A fost reintrodus regulamentul pe secţiunea Vânzare/Cumpărare datorită abuzurilor ce au apărut în ultima perioada. Începând din acest moment, regulamentul este obligatoriu inclusiv pentru anunţurile actuale.

Vand Maha Imedion MHRAAI4 - acumulatori AA 2400mAh (set 4 bu

Mesajde tavi2x » Sâm Mai 30, 2015 9:06 am

Garantie: nu,
Data achizitie: 29/12/2001,
Pret: 35 LEI,
Datele de contact nu mai sunt disponibile

In stare foarte buna, folositi doar cateva incarcari.

Set 4 acumulatori Maha Imedion Ni-Mh de tip AA (R6) de 2400mAh.

Acumulatorii Imedion isi mentin amperajul pana la 85% din capacitatea maxima timp de 12 luni si au un voltaj stabil pe toata durata folosirii.

Producatorul asigura ca sporirea capacitatii de inmagazinare a energiei electrice nu s-a facut in dauna duratei de viata a elementelor ci prin perfectionarea proceselor de productie.

Acumulatorii Powerex sunt unii dintre cei mai apreciati in lume si mereu s-au situat pe "podium" in toate testele comparative de acumulatori AA, ceea ce se poate observa si din acest cunoscut test, devenit intre timp unul de referinta, de pe Imaging Resource

Tip: Ni-Mh
Voltaj: 1.2V
Amperaj: 2400mAh

• Acumulatorii IMEDION au avantajul ca pot fi folositi de prima data.

• Acumulatorii IMEDION sunt gata incarcati si isi mentin amperajul pana la 85% din capacitatea maxima timp de 12 luni chiar daca nu mai sunt incarcati inainte de folosire.

• Special conceputi pentru utilizarea lor in aparate foto digitale care au nevoie de un voltaj stabil pe toata durata lor chiar daca amperajul scade voltajul se mentine la capacitatea maxima.

• Pot fi incarcati de pana la 1000 de ori.

• Acesti noi acumulatori respecta normele europene RoHS (Restriction of the Use of certain Hazardous Substances in electrical and electronic equipment) si WEEE (European Waste from Electrical and Electronic Equipment).
Fişiere ataşate
 Maha Imedion MHRAAI4 - acumulatori AA 2400mAh (set 4 buc)
Vand Maha Imedion MHRAAI4 - acumulatori AA 2400mAh (set 4 buc)
 Maha Imedion MHRAAI4 - acumulatori AA 2400mAh (set 4 buc)
Vand Maha Imedion MHRAAI4 - acumulatori AA 2400mAh (set 4 buc)
Avatar utilizator
tavi2x
 
Mesaje: 426
Membru din: Lun Noi 09, 2009 4:40 pm
Localitate: Bucuresti

Re: Vand Maha Imedion MHRAAI4 - acumulatori AA 2400mAh (set

Mesajde tavi2x » Vin Iun 12, 2015 11:21 pm

S-A VANDUT!
Trusa foto de vanzare: anunturile aici pe forum
Avatar utilizator
tavi2x
 
Mesaje: 426
Membru din: Lun Noi 09, 2009 4:40 pm
Localitate: Bucuresti


Înapoi la Alte accesorii

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

cron