Acum este Mie Iul 18, 2018 6:33 pm

Articole Nikonisti.ro

Cumpăr 70-200 cu stabilizare

Reguli forum Regulament Vânzare/Cumpărare
1. Anunţurile listate în una din secţiunile de Vânzare sau Cumpărare trebuie să prezinte date de contact rapid – e-mail sau telefon pentru a complementa posibilitatea folosirii mesajelor private de pe forum.
2. Pentru anunţurile listate la categoria Vânzare, este necesară prezenţa unui preţ, fix sau negociabil pentru fiecare produs sau pentru întreg pachetul. De asemeni, este obligatoriu de menţionat oraşul din şi în care se face livrarea.
3. Starea produselor se va menţiona în anunţ, descriind pe cât posibil orice fel de probleme ce ar fi putut apărea pe parcurs (dacă acesta a fost prezent sau nu în service), dar şi durata posesiei produselor şi garanţia rămasă la zi (dacă este cazul). Imaginile pot complementa anunţul, dar nu sunt obligatorii.
4. Deoarece nu dorim transformarea forumului în magazin de desfacere, este interzisă postarea a mai mult de 3 produse la vânzare în acelaşi timp. Singurele excepţii de la această regulă sunt trusele foto.
5. Sunt permise doar anunțurile cu produse folosite ce nu fac obiectul intermedierilor si revânzărilor.
6. Sunt permise doar anunturile ce vizeaza produse foto, indiferent de brand.

Abaterea de la regulament va fi penalizată mai întâi cu un avertisment şi ulterior cu banarea activităţii utilizatorului pe forumul nikonisti.ro.

Sugestii:
1. Cereţi cât mai multe detalii legate de produsul dorit şi recomandaţi ca achiziţia să se facă în persoana.
2.Verificaţi feedback-ul altor useri în legătură cu userul ce pune produsul la vânzare pe forumul dedicat: viewforum.php?f=72
3. Dacă o tranzacţie s-a realizat cu succes şi sunteţi mulţumit de calitatea produsului şi a modului în care s-a desfăşurat vânzarea, postaţi în categoria menţionată mai sus.
4. Dacă suspectaţi o activitate aparte din partea unui user, sau au existat probleme pe parcurs, folosiţi butonul Report Post/Raportează acest mesaj sau mesaj privat către administrator/moderatorul forumului.

A fost reintrodus regulamentul pe secţiunea Vânzare/Cumpărare datorită abuzurilor ce au apărut în ultima perioada. Începând din acest moment, regulamentul este obligatoriu inclusiv pentru anunţurile actuale.

Cumpăr 70-200 cu stabilizare

Mesajde cation » Mar Mai 15, 2018 2:02 pm

Accept variante Nikon, Tamron, Sigma .... Buget 3500.
Avatar utilizator
cation
 
Mesaje: 126
Membru din: Dum Oct 26, 2014 5:44 pm

Re: Cumpăr 70-200 cu stabilizare

Mesajde CosminD » Vin Iun 29, 2018 2:16 pm

ca fost posesor de tamron 70-200 VC prima varianta (G1) iti spun sincer ca la 3500 lei cele mai bune variante pe care le ai sunt Tamron-ul 70-200 VC G1 si Nikon-ul 70-200 F4 . Am avut ocazia de a testa atat Nikon-urile 70-200 VRII , cat si F4 si Sigma-ul OS. De departe Sigma-ul a fost cel mai slab ! De asemenea nici sa nu te uiti la Nikon-ul VR I, alea 99% dintre ele au fost la sute/mii de evenimente si au avut n proprietari :) Intre Nikon-ul F4 si Tamron-ul VC G1 este o alegere foarte dificiala , portabilitate si close-up bun vs 2.8 si bokeh un pic mai bun, eu am ales a doua varianta ... Mai poti astepta si promotii la Tamron-ul nou G2 , poate o sa scada sub 5000 lei de black friday si la promotiile de iarna.
CosminD
 
Mesaje: 649
Membru din: Dum Aug 18, 2013 6:55 pm
Localitate: Craiova


Înapoi la Obiective

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator