Acum este Sâm Feb 16, 2019 8:29 am

Articole Nikonisti.ro

Kupite prave i lažne putovnice, vozačku dozvolu (whatsapp: +

Va rugam sa cititi regulamentul inainte de a va inregistra.
Reguli forum 1. Daca va inscrieti si participati la discutiile de pe acest forum se va considera in mod implicit ca ati citit acest regulament si ca ati fost de acord cu el.

2. Va rugam sa dovediti respect fata de ceilalti membri. Daca sunteti utilizatori ai altor echipamente decat cele Nikon, va rugam sa nu intrati in polemici privind echipamentele Nikon. Pe acest forum nu sunt permise injuriile, obscenitatile sau atacurile la persoana. Moderatorii au dreptul de a sterge sau modifica posturile care contin astfel de enunturi.

3. Fiecare utilizator este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Acest forum nu isi asuma responsabilitatea privind opiniile exprimate de catre membrii sai. Fiecare mesaj poate fi editat de catre utilizator timp de 2 ore de la creare. Dupa acest interval, va rugam sa va adresati moderatorilor sau administratorilor. Stergerea integrala a unui mesaj care nu este duplicat nu este permisa pentru ca ar afecta continuitatea discutiilor de pe forum.

4. Este interzisa postarea de materiale care incalca drepturile de autor. Va rugam sa postati imagini doar daca drepturile asupra lor va apartin. In caz contrar, veti suporta toate consecintele legale ce deriva din incalcarea drepturilor de autor.

5. Este interzisa postarea de link-uri in mesaje si in semnaturi catre magazine online care comercializeaza echipamente foto/video. Daca doriti sa atasati link-uri catre un anumit produs Nikon sau third party, acestea trebuie sa fie catre pagina producatorului sau catre un alt site specializat, dar care sa nu ofere posibilitatea de a face achizitii.

6. Postati mesaje pe forum doar daca aveti ceva de spus si evitati raspunsurile dintr-un singur sau din doua cuvinte de genul “ok”, “da”, “nu”, “asa e”, “sigur”, etc. Este permis maxim 1 UP/zi.

7. Nu postati in afara subiectului sectiunii. In caz contrar moderatorii au dreptul de a muta postul intr-o sectiune adecvata sau sa il stearga daca nu poate fi inclus in nicio alta sectiune. In forumul de discutii libere nu sunt permise discutiile despre politica, sport, pornografie, sau orice altceva ce nu are legatura directa cu brandul si produsele Nikon.

8. In directorul Galerii se aplica aceleasi reguli de pastrare a subiectului. Daca galeria pe care doriti sa o introduceti contine fotografii din mai multe domenii ale artei fotografice, va rugam sa o postati in categoria Fotografii diverse.

9. Este interzis unui utilizator sa aiba mai multe conturi pe acest forum. Descoperirea unor astfel de conturi multiple duce la avertizarea utilizatorului care le-a creat si la stergerea conturilor mai noi. In cazul in care utilizatorul continua sa creeze conturi multiple, se va recurge automat la stergerea lor de catre moderatori.

10. In sectiunea dedicata vanzarii si cumpararii de echipament foto va rugam sa postati anunturi care se refera doar la echipamente Nikon sau compatibile Nikon. De asemenea, va rugam sa nu postati anunturi comerciale in afara de acestea in nici un forum sau subforum.

11. Dimensiunea maxima individuala a fisierelor incarcate intr-un post este de 1MB, iar pentru fotografii rezolutia maxima este de 1600x1600 pixeli.

12. Va rugam sa evitati sa adresati prin intermediul acestui forum mesaje catre Nikon Romania. Pentru probleme tehnice punctuale, care tin de service, puteti folositi si adresa de e-mail nikonsuport@skin.ro. Pentru alte probleme generale, legate de promotii, disponibilitate sau newsletter Nikon puteti scrie pe adresa nikoninfo@skin.ro. Pentru a contacta administratorul forumului folositi adresa nikonforum@skin.ro.

13. Nu este permisa postarea continutului mesajele private pe forum.

Kupite prave i lažne putovnice, vozačku dozvolu (whatsapp: +

Mesajde fabil » Mar Feb 05, 2019 3:18 am

Kupite prave i lažne putovnice, vozačku dozvolu (whatsapp: +359876256373)


whatsapp ...................... +359876256373

E-mail ............................. barondocs91@gmail.com


Kupite prave putovnice i vozačku dozvolu (whatsapp: 359876256373) osobne iskaznice, boravišnu dozvolu, dozvolu za rad za vizu, državljanstvo, IELTS, GMAT, NEBOSH, TOEFL

Na važećim dokumentima proizvodimo originalne putovnice, vozačke dozvole, osobne iskaznice, vize, marke i druge dokumente za sljedeće zemlje: Australija, Belgija, Brazil, Finska, Francuska, Velika Britanija, Irska, Italija, Nizozemska, Norveška, Austrija, Švedska , Švicarska, Španjolska, Velika Britanija, SAD i neke druge.
Nudimo vam jednu od najboljih usluga na svijetu. Većina kupaca iskusila je našu istinsku i izvanrednu uslugu.

Kupite lažne i stvarne dokumente na mreži
Kupite vozačku dozvolu na mreži
Kupite lažne i stvarne putovnice online
Kupite vozačku dozvolu na mreži
Kupite novi rodni list
kupite dokumente na mreži
Kupite potvrde na mreži
Kupi diplome online
Dobijte nove osobne iskaznice na mreži
Izvorni certifikati na internetu
Kupite online putovnicu
Kupite osobnu iskaznicu online
Kupite vozačku dozvolu na mreži
Kupite boravišnu dozvolu online
Kupite / dobiti državljanstvo online
Kupite dokumente na mreži
Kupite IELTS bez ispita
Kupite TOEFL
Kupi GMAT

Kontaktirajte e-poštu ......... barondocs91@gmail.com

WHATSAPP ............ +359876256373

SKYPE ..................... baron fabil
fabil
 
Mesaje: 24
Membru din: Mar Feb 05, 2019 2:50 am

Înapoi la Regulament/Probleme forum

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori