bogdan_dumitru scrie:De curiozitate, ce anume se mai verifica in afara de mentinerea raportului de imagine si modelul camerei cu care au fost facute imaginile?
Probabil ca post-procesarea...
Forumul comunitatii utilizatorilor Nikon din Romania
bogdan_dumitru scrie:De curiozitate, ce anume se mai verifica in afara de mentinerea raportului de imagine si modelul camerei cu care au fost facute imaginile?
Nikoninfo scrie:bogdan_dumitru scrie:De curiozitate, ce anume se mai verifica in afara de mentinerea raportului de imagine si modelul camerei cu care au fost facute imaginile?
Buna,
Sunt verificate toate regulile prevazute de regulament http://www.nikonisti.ro/concurs-ianuarie-2011-portret/: subiect, format fisier, data, model aparat, proportie, editare, dimensiuni, rezolutie si se raspunde fiecarui participant a carui fotografie nu respecta una sau mai multe dintre aceste reguli.
Morphy scrie:Aproape 500 de fotografii inscrise pana acum Asta da record... E bine ca participa din ce in ce mai multa lume, pacat insa ca multe imagini lasa de dorit.
liciu scrie:Nu am prea fost activ zilele astea pe forum, dar din cate am auzit se voteaza pe Facebook ? ffs, eu nu am facebook si nici nu sunt in masura sa imi fac un cont doar pentru a vota..
Ma scuzati, dar se poate vota si altcumva?
liciu scrie:Iar ca sa fiu sincer, vroiam sa pun si eu o fotografie, dar am vazut niste "poze" tip cica, portret, de imi vine sa imi fac eu poza cu telefonul si s-o pun aici . E vai si amar ce a ajuns concursul asta... pacat
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator