CBV scrie:E greu cu morala asta!
Inițiatorul subiectului a încetat și s-a dovedit mai deștept decât voi, care vă dați arama pe față!
Tot e bine ca ai priceput-o tu ... lupule moralist! (daca iti cautai adepti si n-ai gasit pe Facebook, aici ai reusit!)
Nu ne dam nicio "arama pe fata": incercam sa te aducem pe drumul cel bun(cu vorba doar), ca buni crestini ce suntem si intr-o perioada in care si cei mai necredinciosi isi schimba optica (la propriu, dar si la figurat

); se pare insa ca te numeri printre exceptiile care confirma de obicei regula ...
Poti insa analiza cele 11 pagini de topic si vei constata ca tu esti cel care a rupt firul normalitatii, chiar daca printr-un limbaj normal. Eu ar fi trebuit sa fiu primul care sa arunce piatra (in el), dar logica si bunul simt m-au facut sa-i raspund, indiferent daca n-am simtit umil(it) sau nu fata de bugetul lui; si se pare ca am avut dreptate
Poti fi insa sigur ca initiatorul nu a vrut sa-ti rupa gura (la propriu sau figurat, n-am inteles din fraza ta, dar inclin sa cred ca doar la figurat?!) cu faptul ca inteligenta lui produce mai multi bani decat a ta.
Totusi, daca te putem ajuta sa-ti invingi intr-ul fel frustrarile ca n-ai noroc de mai multi bani pe cat prestezi, poti deschide un topic personal si sunt sigur ca multi dintre membrii acestui forum te vor ajuta, fara a considera ca se injosesc daca iti raspund.