In sfirsit am avut timp sa-mi vad toate pozele de la Fotogenica asa ca mai pun vreo 2. Impresiile dupa 1 saptamana sunt cam aceleasi: a fost interesant si vreau sa mai particip, si la o viitoare editie Fotogenica si la alte Workshop-uri sau chiar cursuri mai lungi in masura in care timpul si locatia o permit (foarte mica masura adica).
Ca o mica introducere pentru poze, cursul domnului Lazar a fost cum ma asteptam: partea "teoretica" foarte interesanta, as fi preferat sa tina teoria inca vreo 4 ore. La partea de pozat era loc de mai bine. Am fost prea multi acolo si nici n-am respectat indicatia d-lui Lazar sa "pozam in grupuri de 4-5". Dupa cum se si vede in pozele pe care le-am pus mai devreme (si in pozele colegilor coforumisti) a fost o adevarata buluceala. Eu mi-am atins oricum scopul, adica sa vad cum arata niste lumini de studio, cum arata o poza facuta sub asemenea lumini. Din punct de vedere strict tehnic a fost ok si de parte "artistica" nu-mi faceam prea multe iluzii. Imaginile au un minim de comentarii.