Pagina 1 din 1

Defect sloturi interior

MesajScris: Mie Oct 03, 2018 8:07 pm
de panteasilviu
Buna seara, as dori sa stiu aproximativ cat costa reparatia sloturilor interioare a unui body nikon D750. A cazut pe jos si de atunci cam face figuri la fotografii, ori nu se vede poza facuta, ori nu se salveaza, ori vad pozele dar daca derulez dar nu se salveaza. Cred ca asta ar fi problema. Am pus si alte carduri in ambele sloturi si separat dar aceeasi figura. La reparatie, mai trebuie sa platesc si costul diagnosticarii daca sunt de acord cu costul reparatiei? Cat ar costa reparatia?

Re: Defect sloturi interior

MesajScris: Joi Oct 04, 2018 10:52 am
de Bogdan Dulgheru
Problema poate sa nu fie la sloturile de card, ci la elemente legate de sloturile de card (placa de baza, trasee intrerupte, panglici de conexiune defecte, etc.); daca aparatul a suferit un soc mecanic atunci problemele ar putea fi mai numeroase decat apar la prima vedere.

Trebuie sa apelezi la service-ul autorizat Nikon http://restart.ro/service/nikon.html. Pe site ai si preturile pentru manopera si diagnosticare precum si toate informatiile necesare pentru reparatie.

Daca esti de acord cu reparatia (oricare ar fi ea) nu se mai plateste diagnosticarea (110 lei in cazul D750).

Costul reparatiei trebuie mai intai stabilit de service (piese defecte si manopera) printr-o diagnosticare. Nimeni nu poate aprecia exact fara o diagnosticare.