Pagina 1 din 1

Nikon COOLPIX L320

MesajScris: Sâm Aug 17, 2013 8:51 pm
de Georgikidu
Buna ziua , detin un aparat foto NIKON COOLPIX L320 de ieri. As dori sa stiu ce poate face acest aparat ...Cum pot obtine efectul de fundal blurat ? Cum sa nu-mi mai iasa imaginea in ceata ? Cum ar trebui sa-l setez pentru a obtine imagini de calitate?(culoare,luminozitate,etc..). Daca m-ati putea ajuta,sa-mi impartasiti din experienta dumneavoastra si sa-mi spuneti care e potentialul acestui aparat. Va multumesc!

Re: Nikon COOLPIX L320

MesajScris: Mar Feb 11, 2014 10:26 am
de AlexFlorin
Georgikidu scrie:Buna ziua , detin un aparat foto NIKON COOLPIX L320 de ieri. As dori sa stiu ce poate face acest aparat ...Cum pot obtine efectul de fundal blurat ? Cum sa nu-mi mai iasa imaginea in ceata ? Cum ar trebui sa-l setez pentru a obtine imagini de calitate?(culoare,luminozitate,etc..). Daca m-ati putea ajuta,sa-mi impartasiti din experienta dumneavoastra si sa-mi spuneti care e potentialul acestui aparat. Va multumesc!


si eu detin aceasi camera. Din cate stiu este una aproape full automata. Iar pentru acele poze "cu fundal blurat" trebuie sa ti zoom-ul la maximum iar fotografia in Portret.