Acum este Mie Ian 24, 2018 1:19 pm

Articole Nikonisti.ro

Concurs aniversar Romania prin ochii tai

Aici se posteaza anunturi de vanzare/cumparare pentru orice brand foto non-Nikon. Se pot posta anunturi cu aparate, obiective, blituri cu patina, blituri de studio, calibratoare, monitoare dedicate, modificatoare de lumina samd.
Reguli forum Regulament Vânzare/Cumpărare
1. Anunţurile listate în una din secţiunile de Vânzare sau Cumpărare trebuie să prezinte date de contact rapid – e-mail sau telefon pentru a complementa posibilitatea folosirii mesajelor private de pe forum.
2. Pentru anunţurile listate la categoria Vânzare, este necesară prezenţa unui preţ, fix sau negociabil pentru fiecare produs sau pentru întreg pachetul. De asemeni, este obligatoriu de menţionat oraşul din şi în care se face livrarea.
3. Starea produselor se va menţiona în anunţ, descriind pe cât posibil orice fel de probleme ce ar fi putut apărea pe parcurs (dacă acesta a fost prezent sau nu în service), dar şi durata posesiei produselor şi garanţia rămasă la zi (dacă este cazul). Imaginile pot complementa anunţul, dar nu sunt obligatorii.
4. Deoarece nu dorim transformarea forumului în magazin de desfacere, este interzisă postarea a mai mult de 3 produse la vânzare în acelaşi timp. Singurele excepţii de la această regulă sunt trusele foto.
5. Sunt permise doar anunțurile cu produse folosite ce nu fac obiectul intermedierilor si revânzărilor.
6. Sunt permise doar anunturile ce vizeaza produse foto, indiferent de brand.
7. Este permis un singur up pe zi per anunt.

Abaterea de la regulament va fi penalizată mai întâi cu un avertisment şi ulterior cu banarea activităţii utilizatorului pe forumul nikonisti.ro.

Sugestii:
1. Cereţi cât mai multe detalii legate de produsul dorit şi recomandaţi ca achiziţia să se facă în persoana.
2.Verificaţi feedback-ul altor useri în legătură cu userul ce pune produsul la vânzare pe forumul dedicat: viewforum.php?f=72
3. Dacă o tranzacţie s-a realizat cu succes şi sunteţi mulţumit de calitatea produsului şi a modului în care s-a desfăşurat vânzarea, postaţi în categoria menţionată mai sus.
4. Dacă suspectaţi o activitate aparte din partea unui user, sau au existat probleme pe parcurs, folosiţi butonul Report Post/Raportează acest mesaj sau mesaj privat către administrator/moderatorul forumului.

A fost reintrodus regulamentul pe secţiunea Vânzare/Cumpărare datorită abuzurilor ce au apărut în ultima perioada. Începând din acest moment, regulamentul este obligatoriu inclusiv pentru anunţurile actuale.

Concurs aniversar Romania prin ochii tai

Mesajde admin » Mie Mar 08, 2017 2:16 pm

A venit primavara, iar noi ne-am gandit sa sarbatorim acest minunat anotimp al renasterii naturii printr-un concurs aniversar! Asa cum probabil stii, anul acesta Nikon aniverseaza 10 ani de prezenta in Romania, si de aceea, te provocam sa ne arati Romania prin ochii tai!

Concursul aniversar Romania prin ochii tai se va desfasura in perioada 1 Martie - 12 Noiembrie 2017 si va fi impartit in 12 etape ce vor avea teme diferite. Fiecare etapa va dura cate 3 saptamani si va include o perioada de inscriere de doua saptamani si o perioada de votare fotografii ce va urma imediat perioadei de inscriere. Galeria cu fotografiile inscrise in concurs in fiecare etapa va fi vizibila incepand cu perioada de inscriere.

La fiecare etapa a concursului, juriul format din Redactia Nikonisti va desemna 3 fotografii castigatoare ale premiilor 1, 2 si 3. Un al 4-lea premiu va fi acordat fotografiei care va primi cele mai multe voturi din partea nikonistilor. In plus, ai sansa ca la finalul concursului sa fii castigatorul Marelui premiu - o supriza ce va fi dezvaluita pe parcurs! Totodata, la fiecare etapa, cea mai buna fotografie realizata cu un aparat foto Nikon va fi selectata pentru a ilustra prima fila a Calendarului Nikon 2018!

Prima etapa a concursului Romania prin ochii tai va avea tema: Orasele Romaniei si se va desfasura in perioada 1-26 martie 2017 astfel:

In perioada 1 - 19 martie 2017, te invitam sa incarci in galeria concursului o fotografie realizata de tine cu un aparat foto digital, indiferent de model, care sa reflecte tema Orasele Romaniei.

In perioada 20 - 26 martie 2017, fotografiile inscrise in concurs vor fi afisate in Galeria concursului, iar membrii comunitatii isi vor putea exprima prin vot preferintele pentru fotografiile participante.


Premiile acestei etape:

Premiul 1: binoclu Nikon Monarch 10X42 DCF WP (mk3)
Premiul 2: binoclu Nikon ACULON A30 10X25 (silver)
Premiul 3: binoclu Nikon ACULON T01 8X21 (white)
Premiul publicului: binoclu Nikon ACULON T01 8X21 (white)

Juriul concursului este format din membrii Redactiei Nikonisti care vor desemna 3 fotografii castigatoare ale premiilor 1, 2 si 3. Premiul publicului va recompensa fotografia care se va clasa pe primul loc in preferintele nikonistilor. In plus, cea mai buna fotografie realizata cu un aparat foto Nikon va fi selectata pentru a ilustra prima fila a Calendarului Nikon 2018!

Ca de obicei, va dorim cat mai multa inspiratie si creativitate!

Participa la concurs: http://www.nikonisti.ro/concursuri/romania-prin-ochii-tai-orasele-romaniei-51/inscriere
At the Heart of the Image
Avatar utilizator
admin
Site Admin
 
Mesaje: 1258
Membru din: Vin Noi 28, 2008 10:31 am

Re: Concurs aniversar Romania prin ochii tai

Mesajde KennethHamilton » Mar Oct 24, 2017 11:16 am

We tough would celebrate this wonderful season of natural renaissance through an anniversary contest! Last year Nikon celebrated 10 years of presence in Romania, and that is why you were provoking to show us Romania!
KennethHamilton
 
Mesaje: 1
Membru din: Mar Oct 24, 2017 11:07 am
Localitate: USA, Washington


Înapoi la Vanzare/Cumparare alte branduri foto

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator