Acum este Vin Mai 25, 2018 1:09 am

Articole Nikonisti.ro

Vand Obiectiv AF Sigma Aspherical 28-135mm macro, montura Ni

Aici se posteaza anunturi de vanzare/cumparare pentru orice brand foto non-Nikon. Se pot posta anunturi cu aparate, obiective, blituri cu patina, blituri de studio, calibratoare, monitoare dedicate, modificatoare de lumina samd.
Reguli forum Regulament Vânzare/Cumpărare
1. Anunţurile listate în una din secţiunile de Vânzare sau Cumpărare trebuie să prezinte date de contact rapid – e-mail sau telefon pentru a complementa posibilitatea folosirii mesajelor private de pe forum.
2. Pentru anunţurile listate la categoria Vânzare, este necesară prezenţa unui preţ, fix sau negociabil pentru fiecare produs sau pentru întreg pachetul. De asemeni, este obligatoriu de menţionat oraşul din şi în care se face livrarea.
3. Starea produselor se va menţiona în anunţ, descriind pe cât posibil orice fel de probleme ce ar fi putut apărea pe parcurs (dacă acesta a fost prezent sau nu în service), dar şi durata posesiei produselor şi garanţia rămasă la zi (dacă este cazul). Imaginile pot complementa anunţul, dar nu sunt obligatorii.
4. Deoarece nu dorim transformarea forumului în magazin de desfacere, este interzisă postarea a mai mult de 3 produse la vânzare în acelaşi timp. Singurele excepţii de la această regulă sunt trusele foto.
5. Sunt permise doar anunțurile cu produse folosite ce nu fac obiectul intermedierilor si revânzărilor.
6. Sunt permise doar anunturile ce vizeaza produse foto, indiferent de brand.
7. Este permis un singur up pe zi per anunt.

Abaterea de la regulament va fi penalizată mai întâi cu un avertisment şi ulterior cu banarea activităţii utilizatorului pe forumul nikonisti.ro.

Sugestii:
1. Cereţi cât mai multe detalii legate de produsul dorit şi recomandaţi ca achiziţia să se facă în persoana.
2.Verificaţi feedback-ul altor useri în legătură cu userul ce pune produsul la vânzare pe forumul dedicat: viewforum.php?f=72
3. Dacă o tranzacţie s-a realizat cu succes şi sunteţi mulţumit de calitatea produsului şi a modului în care s-a desfăşurat vânzarea, postaţi în categoria menţionată mai sus.
4. Dacă suspectaţi o activitate aparte din partea unui user, sau au existat probleme pe parcurs, folosiţi butonul Report Post/Raportează acest mesaj sau mesaj privat către administrator/moderatorul forumului.

A fost reintrodus regulamentul pe secţiunea Vânzare/Cumpărare datorită abuzurilor ce au apărut în ultima perioada. Începând din acest moment, regulamentul este obligatoriu inclusiv pentru anunţurile actuale.

Vand Obiectiv AF Sigma Aspherical 28-135mm macro, montura Ni

Mesajde silion19 » Dum Sep 10, 2017 12:33 pm

Garantie: nu,
Data achizitie: 10/09/2017,
Pret: 99 LEI,
Datele de contact nu mai sunt disponibile

Obiectiv AF Sigma Aspherical 28-135mm macro(la 135mm), montura Nikon , stare buna, perfect functional, fara praf sau fungus.se vinde fara capace cu parasolar, Poza reala ( mai multe la cerere)

ATENTIE Pe primul element prezinta o dunga foarte foarte fina . Este vizibila dar nu influenteaza imaginile in vreun fel la toate setarile de apertuia

Este compatibil numai pe aparatele Nikon cu motor intern de focalizare.

La cerere prezint video pentru a va edifica cu privire la starea obiectivului

Posta Romana 13 lei Cargus 24 lei
Fişiere ataşate
 Obiectiv AF Sigma Aspherical 28-135mm macro, montura Nikon F
Vand Obiectiv AF Sigma Aspherical 28-135mm macro, montura Nikon F
silion19
 
Mesaje: 56
Membru din: Vin Mai 01, 2015 6:20 pm

Înapoi la Vanzare/Cumparare alte branduri foto

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator