Acum este Lun Iun 25, 2018 3:49 pm

Articole Nikonisti.ro

Vand Lowepro Toploader Zoom 55 AW

Aici se posteaza anunturi de vanzare/cumparare pentru orice brand foto non-Nikon. Se pot posta anunturi cu aparate, obiective, blituri cu patina, blituri de studio, calibratoare, monitoare dedicate, modificatoare de lumina samd.
Reguli forum Regulament Vânzare/Cumpărare
1. Anunţurile listate în una din secţiunile de Vânzare sau Cumpărare trebuie să prezinte date de contact rapid – e-mail sau telefon pentru a complementa posibilitatea folosirii mesajelor private de pe forum.
2. Pentru anunţurile listate la categoria Vânzare, este necesară prezenţa unui preţ, fix sau negociabil pentru fiecare produs sau pentru întreg pachetul. De asemeni, este obligatoriu de menţionat oraşul din şi în care se face livrarea.
3. Starea produselor se va menţiona în anunţ, descriind pe cât posibil orice fel de probleme ce ar fi putut apărea pe parcurs (dacă acesta a fost prezent sau nu în service), dar şi durata posesiei produselor şi garanţia rămasă la zi (dacă este cazul). Imaginile pot complementa anunţul, dar nu sunt obligatorii.
4. Deoarece nu dorim transformarea forumului în magazin de desfacere, este interzisă postarea a mai mult de 3 produse la vânzare în acelaşi timp. Singurele excepţii de la această regulă sunt trusele foto.
5. Sunt permise doar anunțurile cu produse folosite ce nu fac obiectul intermedierilor si revânzărilor.
6. Sunt permise doar anunturile ce vizeaza produse foto, indiferent de brand.
7. Este permis un singur up pe zi per anunt.

Abaterea de la regulament va fi penalizată mai întâi cu un avertisment şi ulterior cu banarea activităţii utilizatorului pe forumul nikonisti.ro.

Sugestii:
1. Cereţi cât mai multe detalii legate de produsul dorit şi recomandaţi ca achiziţia să se facă în persoana.
2.Verificaţi feedback-ul altor useri în legătură cu userul ce pune produsul la vânzare pe forumul dedicat: viewforum.php?f=72
3. Dacă o tranzacţie s-a realizat cu succes şi sunteţi mulţumit de calitatea produsului şi a modului în care s-a desfăşurat vânzarea, postaţi în categoria menţionată mai sus.
4. Dacă suspectaţi o activitate aparte din partea unui user, sau au existat probleme pe parcurs, folosiţi butonul Report Post/Raportează acest mesaj sau mesaj privat către administrator/moderatorul forumului.

A fost reintrodus regulamentul pe secţiunea Vânzare/Cumpărare datorită abuzurilor ce au apărut în ultima perioada. Începând din acest moment, regulamentul este obligatoriu inclusiv pentru anunţurile actuale.

Vand Lowepro Toploader Zoom 55 AW

Mesajde andolini » Mie Ian 17, 2018 8:34 pm

Garantie: nu,
Data achizitie: 01/05/2015,
Pret: 150 LEI,
Datele de contact nu mai sunt disponibile

Vand toc/geanta Lowepro Toploader Zoom 55 AW in stare de folosinta impecabila. Poate adaposti un aparat foto DSLR din gama profesionala cu obiectiv 70-200 f/2.8 montat. Tocul dispune de buzunar frontal pentru accesorii si curea de umar ajustabila dar se poate monta si pe cureaua de la brau.

Predare personala in Cluj-Napoca dar trimit si in tara.
Fişiere ataşate
 Lowepro Toploader Zoom 55 AW
Vand Lowepro Toploader Zoom 55 AW
andolini
 
Mesaje: 229
Membru din: Lun Feb 28, 2011 9:01 pm

Re: Vand Lowepro Toploader Zoom 55 AW

Mesajde andolini » Joi Ian 18, 2018 4:27 pm

Pret nou: 99 lei
andolini
 
Mesaje: 229
Membru din: Lun Feb 28, 2011 9:01 pm


Înapoi la Vanzare/Cumparare alte branduri foto

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator