Acum este Joi Mar 28, 2024 4:51 pm

Articole Nikonisti.ro

ice society

Mesaje sterse

Re: ice society

Mesajde Bogdan Dulgheru » Mie Dec 10, 2014 3:10 pm

Motivul este precizat in regulament; inghetarea "chestiilor" nu tine de foto ;)
Cauta un forum de "frigo" unde vei intalni aceleasi injuraturi; acestea sunt universale (pentru toti exista o mama).
Cu stima,
Bogdan Dulgheru
Avatar utilizator
Bogdan Dulgheru
 
Mesaje: 4027
Membru din: Sâm Aug 29, 2009 10:28 am
Localitate: Bucuresti

Re: ice society

Mesajde moaartea » Mie Dec 10, 2014 4:16 pm

eu am vrut sa imi fac abonament dar astept cred promotia de la sfarsit de an, in ani trecuti era reducere de minim 100 dolari...daca vrei vb pe privat.

p.s. bogdan, icesociety.com e un site de training de fotografie creat de jerry ghionis, printre cei mai buni fotografi de nunta din lume. ma mir ca nu ai auzit de el.
Ultima oară modificat de moaartea pe Mie Dec 10, 2014 4:18 pm, modificat 1 dată în total.
moaartea
 
Mesaje: 948
Membru din: Mie Oct 19, 2011 2:15 pm

Re: ice society

Mesajde berila_mz » Mie Dec 10, 2014 4:17 pm

www.icesociety.com e un site din domeniul foto, "photography training website", nu inteleg cu ce a gresit @csl1131!

Cand leo-nustiucum se injura pe forum nu l-ati banat, desi l-am raportat eu de vreo 2 ori.
berila_mz
 
Mesaje: 559
Membru din: Mie Mai 30, 2012 10:35 am

Re: ice society

Mesajde Bogdan Dulgheru » Mie Dec 10, 2014 9:22 pm

moaartea scrie:...
p.s. bogdan, icesociety.com e un site de training de fotografie creat de jerry ghionis, printre cei mai buni fotografi de nunta din lume. ma mir ca nu ai auzit de el.


Sigur ca am auzit de el, dar remarca mea a fost o gluma legata de gheata si de injuraturile de pe unele topicuri ;)
Ultima vizita a fost legata de icelight ... nimic deosebit in afara pretului. La 5 minute am si uitat de site ... probabil ca e si asta o explicatie.
Fotografia de nunta nu ma intereseaza nici cat o gamalie, gamalia fiind in cazul asta simpla imortalizare a momentului; restul e PS (unii mai dibaci folosesc si Corel-ul ;) ).
Cu stima,
Bogdan Dulgheru
Avatar utilizator
Bogdan Dulgheru
 
Mesaje: 4027
Membru din: Sâm Aug 29, 2009 10:28 am
Localitate: Bucuresti

Re: ice society

Mesajde moaartea » Sâm Dec 13, 2014 9:00 am

icelight-ul e ff scump dupa mine (bine ca are cri mare din cate stiu eu).

eu m-am jucat cu un icelight si mi-a placut ca e destul de puternic daca esti ff aproape de subiectu cu lumina-de fapt asta e si ideea, in schimb cel mai bun e ca are lumina naturala de zi, fara "culori parazitare"

m-am jucat si cu alte copii ale icelight-ului, una din aceste copii o detin personal, dar acestea au o tenta de verde(usoara poate unii nu isi dau seama dar este acolo) ca la majoritatea ledurilor, alte modele aveau o alta tenta de culoare, nici o copie din cate am vazut personal nu se apropie de icelight din punct de vedere al calitatii luminii(culoarea luminii), icelight-ul nu are tente de culoare pe cand toate celalte au, si la unele copii proaste acea tenta se schimba in functie de putere



cat de faptul ca nu te intereseaza nuntile asta e treaba ta, nici pe mine nu ma intereseaza deloc peisagistica sau animalele sau alte subiecte asemanatoare, fiecare cu domeniul lui, e de inteles ca in domenile care nu te intereseaza nu te vei interesa sa vezi cine sunt cei mai buni fotografi din lume pe domeniul acela si ce realizeaza ei...


totusi ziceam ca sunt destuuuuul de multi pe acest forum care vorbesc de fotografia de nunta si ma mir ca nu a auzit lumea de ghionis si icesociety. oare de yervant, keda z, jim garner si altii ca ei au auzit macar "astia cu nuntile", cei care vorbeau/faceau/fac nunti?
moaartea
 
Mesaje: 948
Membru din: Mie Oct 19, 2011 2:15 pm

Re: ice society

Mesajde gabyte00 » Sâm Dec 13, 2014 6:44 pm

În sfârșit o discuție interesanta și asta e la coșul de gunoi. Ice light - ul e într-adevăr scump și necesita asistent. Din câte știu eu nu se poate pune pe stand. Pt lumina continua am văzut pe cineva care folosea în biserica 2 lămpi yn cu 300 leduri puse pe standuri care merg pe baterii și au și telecomanda. Costa vreo 250ron bucata și dau rezultate f bune.
Avatar utilizator
gabyte00
 
Mesaje: 741
Membru din: Dum Iun 16, 2013 1:17 pm

Re: ice society

Mesajde moaartea » Sâm Dec 13, 2014 11:54 pm

gabyte00 scrie: Din câte știu eu nu se poate pune pe stand.


are filet "normal" adica mic ca si la orice altceva(gen aparat foto, trepied foto, etc etc) deci se poate pune, dar daca vrei sa il inclini ai nevoie si de un cap cu bila sa il poti inclina.


gabyte00 scrie: Pt lumina continua am văzut pe cineva care folosea în biserica 2 lămpi yn cu 300 leduri puse pe standuri care merg pe baterii și au și telecomanda. Costa vreo 250ron bucata și dau rezultate f bune.

parca costa mai mult, vreo 300 si ceva....oricum sunt diferente mari intre o asa lampa si ceva care are foma la icelight...in primul rand vorbim de calitatea luminii care e complet diferita,are alte scopuri...nu conteaza doar sa ai lumina ca si intensitate ci conteaza daca e soft, cum sunt umbrele, cat de pronuntate, sunt umbre dure sau moi, etc...

ca si la biserica sunt foarte bune...eu personal as prefera versiunea de 600 leduri pt ca sunt mai versatile si le poti pune mai departe , dar si cele de 300 isi fac treba f bine. acum in biserica dinastea folosim cu 300 leduri si ma enerveaza ca e lumina mare si daca apare panoul ala in poza iese patrat....as fi preferat ceva gen spotlight....
moaartea
 
Mesaje: 948
Membru din: Mie Oct 19, 2011 2:15 pm


Înapoi la Cos de gunoi

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori

cron