Acum este Vin Mar 29, 2024 12:07 pm

Articole Nikonisti.ro

Vand Nikon D3 - stare excelenta

Reguli forum Regulament Vânzare/Cumpărare
1. Anunţurile listate în una din secţiunile de Vânzare sau Cumpărare trebuie să prezinte date de contact rapid – e-mail sau telefon pentru a complementa posibilitatea folosirii mesajelor private de pe forum.
2. Pentru anunţurile listate la categoria Vânzare, este necesară prezenţa unui preţ, fix sau negociabil pentru fiecare produs sau pentru întreg pachetul. De asemeni, este obligatoriu de menţionat oraşul din şi în care se face livrarea.
3. Starea produselor se va menţiona în anunţ, descriind pe cât posibil orice fel de probleme ce ar fi putut apărea pe parcurs (dacă acesta a fost prezent sau nu în service), dar şi durata posesiei produselor şi garanţia rămasă la zi (dacă este cazul). Imaginile pot complementa anunţul, dar nu sunt obligatorii.
4. Deoarece nu dorim transformarea forumului în magazin de desfacere, este interzisă postarea a mai mult de 3 produse la vânzare în acelaşi timp. Singurele excepţii de la această regulă sunt trusele foto.
5. Sunt permise doar anunțurile cu produse folosite ce nu fac obiectul intermedierilor si revânzărilor.
6. Sunt permise doar anunturile ce vizeaza produse foto, indiferent de brand.

Abaterea de la regulament va fi penalizată mai întâi cu un avertisment şi ulterior cu banarea activităţii utilizatorului pe forumul nikonisti.ro.

Sugestii:
1. Cereţi cât mai multe detalii legate de produsul dorit şi recomandaţi ca achiziţia să se facă în persoana.
2.Verificaţi feedback-ul altor useri în legătură cu userul ce pune produsul la vânzare pe forumul dedicat: viewforum.php?f=72
3. Dacă o tranzacţie s-a realizat cu succes şi sunteţi mulţumit de calitatea produsului şi a modului în care s-a desfăşurat vânzarea, postaţi în categoria menţionată mai sus.
4. Dacă suspectaţi o activitate aparte din partea unui user, sau au existat probleme pe parcurs, folosiţi butonul Report Post/Raportează acest mesaj sau mesaj privat către administrator/moderatorul forumului.

A fost reintrodus regulamentul pe secţiunea Vânzare/Cumpărare datorită abuzurilor ce au apărut în ultima perioada. Începând din acest moment, regulamentul este obligatoriu inclusiv pentru anunţurile actuale.

Vand Nikon D3 - stare excelenta

Mesajde Cornholio » Vin Feb 09, 2018 4:53 am

Garantie: da,
Data achizitie: 01/05/2017,
Pret: 4200 LEI,
Datele de contact nu mai sunt disponibile

De vanzare Nikon D3 - stare excelenta ( poze reale ).
Are 149 mii cadre si asta nu reprezinta in nici un fel ceva ingrijorator - D3-ul este un tanc si este stiut faptul ca cele mai multe trec lejer de 500 mii cadre fara interventii in service sau schimbare de piese.

Ca model nu are nevoie de prea multe prezentari - este un aparat care a facut istorie - si care ca performante e INCA excelent si in ziua de azi.
Este aparatul meu personal si singurul motiv pentru care il vand este ca am achizitionat un alt D3 aproape nou cu cadre foarte putine.
Nu a suferit niciodata interventie in service, cauciucurile sunt in stare excelenta, focusul este extrem de rapid si precis. In general am o grija obsesiva de sculele folosite si asta banuiesc ca se vede si din starea lor. Eu detin si un D810 cumparat de nou, dar diferenta la viteza si la precizia focusului MAI ALES in conditii mai proaste de lumina sunt colosale in favoarea D3-ului ( poate suna greu de crezut pentru unii dar sunt dispus la orice teste cu eventualul cumparator pentru ca le am pe amandoua ).
Tot ce gasiti aici au fost trase cu acest aparat de la vanzare : https://goo.gl/xBrbDg

Se vinde impreuna cu incarcatorul dublu original, a doua baterie originala, neckstrap, capac body si bonus un card CF Lexar Professional UDMA 16GB.

Nu ma intereseaza schimburi.
Fişiere ataşate
 Nikon D3 - stare excelenta
Vand Nikon D3 - stare excelenta
 Nikon D3 - stare excelenta
Vand Nikon D3 - stare excelenta
 Nikon D3 - stare excelenta
Vand Nikon D3 - stare excelenta
Cornholio
 
Mesaje: 316
Membru din: Sâm Ian 17, 2009 5:40 am

Re: Vand Nikon D3 - stare excelenta

Mesajde Danciu Richard » Sâm Feb 17, 2018 3:05 pm

Nu te supara! Daca tot il lauzi atat ca rezista pana in 500k cadre si tu ai doar 100k plus ...dc il vinzi? Am impresia ca este o mica minciunica!
Danciu Richard
 
Mesaje: 12
Membru din: Joi Feb 15, 2018 5:58 pm

Re: Vand Nikon D3 - stare excelenta

Mesajde papi » Sâm Feb 17, 2018 5:59 pm

dl Danciu Richard... cred ca datorati dl-lui Cornoholio niste scuze....lipsa dv de informatii NU va da dreptul sa jigniti... In rest, toate cele bune !
papi
 
Mesaje: 764
Membru din: Mar Aug 16, 2011 7:11 am

Re: Vand Nikon D3 - stare excelenta

Mesajde Cornholio » Dum Feb 18, 2018 3:24 am

@Danciu Richard - Care ar fi minciunica ? Ca nu duc D3-urile sute de mii de cadre ? Sau ca al meu nu are cate zic eu ca are? Ca nu prea inteleg unde bati !
Motivul vanzarii este foarte simplu - am gasit un alt D3 cu cadre foarte putine practic nou - am precizat si in anunt ( daca te oboseai sa-l citesti ). Cei care ma cunosc personal ( si sunt multi pe aici pe forum ) cunosc foarte bine si obsesia mea fata de acest model, daca sunt serios sau nu si singurul motiv pentru care as vinde vreodata un D3 este achizitia altuia mult mai nou, asa ca te rog frumos, mai usor cu batutul campilor pe anuntul meu.
Multumesc.
Cornholio
 
Mesaje: 316
Membru din: Sâm Ian 17, 2009 5:40 am

Re: Vand Nikon D3 - stare excelenta

Mesajde Cornholio » Mar Feb 20, 2018 6:20 pm

up
Cornholio
 
Mesaje: 316
Membru din: Sâm Ian 17, 2009 5:40 am

Re: Vand Nikon D3 - stare excelenta

Mesajde kissfoto » Mie Feb 28, 2018 10:38 am

Da, corect domnu Cornholio, d3 ramane intodeauna d3:) Bafta.
kissfoto
 
Mesaje: 63
Membru din: Sâm Mar 03, 2012 12:13 pm

Re: Vand Nikon D3 - stare excelenta

Mesajde algabone201 » Lun Mar 05, 2018 10:06 pm

Aparatul a ajuns la mine, este in stare impecabila pentru varsta lui si abia astept sa il folosesc cat mai mult. Multumesc Marius :)
algabone201
 
Mesaje: 12
Membru din: Mie Apr 10, 2013 7:27 pm


Înapoi la DSLR

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori