Forumul comunitatii utilizatorilor Nikon din Romania
Bogdan Dulgheru scrie:Mie imi suna a: http://www.dslrbodies.com/newsviews/gray-market-rises-again.html sau ca asta e pretul real al aparatului
octi2011 scrie:Se spune ,"ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa ti se intample".... si s-a intamplat. Pentru un prim posesor de FX este motiv de bucurie, dar ce facem noi, ceilalti,care avem D600/610, D800, sau chiar D810 .... Le vindem ? Unii,da ! La ce pret ? Nu conteaza ,ca nu mai sunt buneSi uite asa se petrece circuitul Nikonului in natura.. Ce nu ti-e bun tie,mi-e bun mie si .....viceversa. Cine pierde,cine castiga ? Nikon,sigur nu pierde
octi2011 scrie:Se spune ,"ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa ti se intample".... si s-a intamplat. Pentru un prim posesor de FX este motiv de bucurie, dar ce facem noi, ceilalti,care avem D600/610, D800, sau chiar D810 .... Le vindem ? Unii,da ! La ce pret ? Nu conteaza ,ca nu mai sunt buneSi uite asa se petrece circuitul Nikonului in natura.. Ce nu ti-e bun tie,mi-e bun mie si .....viceversa. Cine pierde,cine castiga ? Nikon,sigur nu pierde
octi2011 scrie:Mi se pare logic ceea ce spuneti amandoi,dar realitatea din" teren" ne contrazice pe toti. Uitati-va la rubrica de vanzari si veti vedea cate D600/610 si D800 sunt. Motivul vanzarii ? Upgrade,dar nu la D810 sau D4S. Toti au asteptat reducerea asta la D750. Ce s-ar fi intamplat daca la "Blecfraideirurile" trecute, Nikon strecura si D750 in oferta la pretul de 8000 RON. Ia ghiciti ,cati mai cumparau D610 sau D810 ?
StefanSC scrie:General vorbind, D750-ul este aparatul pe care Nikon vrea ca majoritatea sa il cumpere. Poate fii justificat pretul mai mare fata de D610 (desi nu costa cu mult mai mult sa il produca) si in acelasi timp pare suficient de apropiat ca performante de D810 incat sa lase impresia de raport calitate pret foarte bun.
Înapoi la Stiri/Anunturi Nikon in Romania
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori