Asta e foarte fain
http://www.youtube.com/watch?v=MxFpR4Cbipo
Merita vazut ( pentru cine inca nu l-a vazut )
Forumul comunitatii utilizatorilor Nikon din Romania
70-200mm scrie:Ar fi mai bine daca mi-ati spune cu ce afirmatii nu sunteti de acord
70-200mm scrie:Problema cu toate acestea este ca daca raman in spatele tau...singurul care se declanseaza este cel dupa camera...restul....pauza de masa.
70-200mm scrie: sunt atat de multe de zis aici incat mi-e foarte greu sa comprim
Radu_Grozescu scrie:Printre cele mai dragute e aceea cu obtinerea de ochi rosii la folosirea flash-ului integrat pe post de commander.
70-200mm scrie:. Daca ati inteles si nu sunteti de acird cu afirmatia pe care am facut-o sunt gata va spun ca mi s-a intamplat de prea multe ori chestia asta ca sa nu fie adevarata. Deci tot nu inteleg care e problema.....
Radu_Grozescu scrie:Stilul dumneavoastra de a ataca persoanele care nu sunt de acord cu "informatiile" pe care le prezentati este dificil de suportat, asa ca va promit ca nu voi mai scrie nimic in nici un topic in care va zaresc numele.
Corolar: daca reusiti sa intrati pe toate topicurile pe care as vrea sa scriu, nu voi mai scrie pe Nikonisti.ro.
Radu_Grozescu scrie:Stilul dumneavoastra de a ataca persoanele care nu sunt de acord cu "informatiile" pe care le prezentati este dificil de suportat, asa ca va promit ca nu voi mai scrie nimic in nici un topic in care va zaresc numele.
Corolar: daca reusiti sa intrati pe toate topicurile pe care as vrea sa scriu, nu voi mai scrie pe Nikonisti.ro.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator