Am folosit din aug2007 pana acum 6 acumulatori GP2500mAh si un incarcator GP PowerBank Quick 3. Pana acum ceva vreme am fost foarte multumit de ei, aveam 3 perechi de acumulatori pentru o camera foto compacta ceea ce imi oferea o autonomie destul de mare. Ii numerotasem ca sa stiu care erau perechile si ii foloseam prin rotatie ca sa fie incarcati si utlizati uniform.
In ultima vreme in timp ce se incarca se incalzesc foarte tare si se termina foarte repede dupa aceea.
De vreo luna 2buc le folosesc in continuare pe camera compacta si 4 pe un blit Nissin Di622. Performantele sunt absolut dezamagitoare.
In concluzie: timp de 2 ani si-au facut datoria in mod admirabil
--- Si acum o dilema

Ma intereseaza acum un set de acumulatori pe care sa-i folosesc pe blit, pe care nu-l folosesc foarte des, dar imi doresc sa fie gata de actiune cand am nevoie.
Cautand prin forum si pe internet am gasit ca variantele cele mai potrivite ar fi:
1. Sanyo Eneloop 4buc + incarcator (sunt curios de ce nu se gasesc si in magazinele foto-video)
2. link magazin online + link magazin online (ar putea oare acest incarcator sa aduca la viata si GPurile ?)
3. link magazin online + un incarcator (nu stiu care s-ar potrivi aici)
Orice parere/comparatie despre/intre aceste variante este bine venita.
Va multumesc