Bogdan Dulgheru scrie:Eu cred ca nici nu-ti trebuie mai mult: e un sistem decent, cu performante bune si mai ales cu potential bun de upgrade viitor. Are si ceva semne de intrebare: sursa pare cam mica, dar probabil ce cei 350W sunt reali si suficienti pentru procesorul Ivy Bridge cu consum mic si placa video de nivel mediu de la Nvidia, si memoria de 6GB (se puteau pune 8GB la 1600 MHz), dar nu cred ca vor fi probleme majore.
Configuratia nu e de top, dar va face fata binisor chiar si in ultimele jocuri; cu un monitor decent, va fi un sistem bun.
Ale3n ori nu stie sa citeasca niste specificatii, ori trage concluzii pripite (vezi HDD de 1TB pe care el il intuieste de 5400rpm ca la laptopuri ... producatorul specifica foarte clar 7200 rpm si SATA 2 sau 3, iar placa de baza suporta memorii rapide la 1600MHz si are 4 slouturi)
alin stie sa citeasca, doar ca pe linkul oferit de goangaus nu scrie ca e de 7200. eu fac pariu ca e de 5200. de curios, te rog suna la emag si cere modelul exact al fiecare componente si o sa vezi ca iti iese mai ieftin.
hdd de laptop se diferentiaza de cele de desktop prin dimensiune 2.5' fata de 3.5'
un hdd wd green de 5200 rpm costa 300 lei fata de 400 lei un wd black de 7200