Din pacate cred ca nu vei putea sa te bazezi decat pe review-uri si eventual pe ceva prietenti care au in dotare tabele grafice; in general e greu sa testezi un astfel de produs, chiar si in unele show-room-uri (cite mai exista) pentru ca dureaza foarte mult instalarea driverelor, configurarea dupa preferintele tale ale tabletei etc. si nu stiu cine te va lasa o perioda indelungata sa o testezi; ar fi si solutia sa o cumperi pe cea mai atractiva pentru tine, sa o testezi 2-3 zile, sa o returnezi si sa retestezi una mai scumpa s.a.m.d.; destul de complicat, pentru ca erogomia o vei putea verifica in timp (eu, daca o folosesc dupa 2-3 luni de stat in cutia ei, mi se pare obositoare, imi oboseste incheietura mainii drepte/stingi, dar daca o las conectata si o folosesc si pe post de mouse, dupa 2-3-4 zile incep sa ma reobisnuiesc cu ea si dispar (sau nu mi se mai par deranjante) toate efectele utilizarii ei.
E un device ce pare la prima vedere foarte accesibil si util, dar odata folosit intensiv isi arata si partile negative; e asemanator catirului" nu e nici cal, nici magar
P.S. Nici sa nu te gindesti la tablete grafice Genius sau alte dracii ... am avut (si inca o mai detin) una Genius (pe COM2) si e sub-orice critica; pentru vremea respectiva era "de vis", dar comparativ cu Wacom, nu suporta efortul de a incerca o comparatie.