Forumul comunitatii utilizatorilor Nikon din Romania
dan.simiontim scrie:Cum as putea sti daca trebuie setat aparatul in anumit fel pentru a marii aceasta capacitate de memorie tampon macar la ceva apropiat de valoarea data de constructor. Sau este o problema ?
dan.simiontim scrie:Am un d5000 cu care am intrat in lumea fotografiei (amator)si am observat ca in momentul in care fac poze in rafala nu pot face mai mult de cateva poze ,cam 4-5 .
dan.simiontim scrie:Buna seara si multumesc pentru sfaturile utile.
Am resetat aparatul la functile de baza ,punand pe off cam tot ce era on (sincer nu mai stiu exact daca unele erau "on" din fabrica sau nu)si am redus dimensiunea jpg la mediu si calitatea am lasat-o fine .Rezultatul? Valoarea a ajuns la 19 cadre.Am incercat si caliatea imaginii la normal si brusc a ajuns la 33 cadre.
Inca o data multumesc pentru amabilitate si ca sa-mi demonsrez calitatea de incepator, mai ales ca problema de baza s-a rezolvat as mai avea o intrebare :care din functiile disponibile in setarile aparatului merita sa stea pe on ? Este adevarat ca in manual sunt descrise caracteristicile fiecarei functii dar dupa cum se poate vedea unele sunt in detrimentul altora.
cu stima,
Dan Simion
dan.simiontim scrie:Multumesc inca o data pentru solutiile tehnice date.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori