Pagina 1 din 1

Problema af

MesajScris: Sâm Sep 12, 2020 7:11 pm
de Alexandru922
Salut sunt un începător cu cateva mii de poze facute si dețin doar un d7200 impreuna cu un sigma 300mm f4
Ideea este ca totul pare in regula si curat si functional dar din toate pozele facute pana acum nu reies niciunele destul de clare de Sharp. Am incercat sa cresc ss chiar si mai sus de 1/4000 dar degeaba si am incercat si sa ajung la f16 dar tot degeaba pur si simplu autofocusul nu este precis cred. Recent am facut o poza la un semn rutier stop din live view mode dupa un trepied si sunt extrem de mulțumit de claritate
Problema este cand fac poze din mana nu pot focusa manual precis iar af ul este la fel se slab se pare ... am incercat astazi sa ajustez la af micro tune dar fara setari si chiar si cu modificările adăugate af ul s a descurcat la fel de bine si clar si precis ca manual focusingul cu vizualizarea la 100% ( asta fiind in casa pe o cutie de cereale mai exact la scrisul dupa spatele acesteia) ce pot face sa am poze clare din mana?

Re: Problema af

MesajScris: Mar Oct 12, 2021 7:50 am
de davidgalli
Ivacy is the best VPN for Windows 10 for several reasons, the most essential of which is that it is simple to set up. Ivacy VPN includes a plethora of features that are intended to improve your online experience more than ever before. There are numerous reasons why you should Download VPN for Windows by Ivacy.