Forumul comunitatii utilizatorilor Nikon din Romania
Skytalker scrie:CNX2 este 64 bit nativ se inslaleaza in directorul "Program Files" si nu in directorul "Program Files x86".
Merlin scrie:Da Mestere, daca ai obiective nikon .. restul le faci manual ca de aia te numesti fotograf, sa stii sa remediezi defectiunile tehnice astfel incat sa-ti iasa fotografia asa cum o gandesti!
mesterul scrie:Skytalker scrie:CNX2 este 64 bit nativ se inslaleaza in directorul "Program Files" si nu in directorul "Program Files x86".
Am verificat si intr-adevar aplicatia este instalata in "Program Files" (si nu in Program Files x86) alaturi de codecul Nikon (care instaleaza si versiunea pe 32 biti). ViewNX este tot pe 32 biti.
Greseala mea.
Skytalker scrie:mesterul scrie:Skytalker scrie:CNX2 este 64 bit nativ se inslaleaza in directorul "Program Files" si nu in directorul "Program Files x86".
Am verificat si intr-adevar aplicatia este instalata in "Program Files" (si nu in Program Files x86) alaturi de codecul Nikon (care instaleaza si versiunea pe 32 biti). ViewNX este tot pe 32 biti.
Greseala mea.
Multumesc pentru confirmare.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator