Pagina 1 din 1

ViewNX2- nu functioneaza toate optiunile

MesajScris: Sâm Oct 22, 2016 4:40 pm
de Bogda Dancescu
Salutare la toata lumea. Am o intrebare pentru cei mai priceputi. Eu sunt abia la inceput. Mi-am cumparat de curand un D3300, si mi-au trimis si un CD cu View NX2. L-am instalat, dar mi-am dat seama ca nu-mi functioneaza toate optiunile de la editare gen: Exposure Comp. White Balance, Picture Control. Celelalte de mai jos functioneaza, in sensul ca pot fi schimbati parametrii. M-am uitat la ceva tutoriale pe you tube si la aia am vazut ca merg toate functiile. Stie cineva sa ma lamureasca despre ce e vorba? Va multumesc!

Re: ViewNX2- nu functioneaza toate optiunile

MesajScris: Dum Oct 23, 2016 7:45 am
de Bogdan Dulgheru
Pe fisiere de tip JPG nu se pot face multe modificari, dar pe fisierele NEF se pot face aceste corectii.

Versiunea primita pe CD este una veche (dar care poate decodifica cadrele facute cu D3300) si Nikon a inlocuit-o cu View NX-i, descarcabila de pe site-ul Nikon. Diferenta de ergonomie este diferita insa.
Similar si vechea versiune de Capture NX2 a fost inlocuita de Capture NX-D (gratuita) care ofera posibilitati largite de prelucrare a imaginilor (NEF in special) - comparativ cu View NX.

Diferentele de capabilitati de prelucrare intre cele 2 programe provin de la faptul ca unul este program de vizualizare (ViewNX) utilizat in principal pentru vizualizare, iar celalalt este un program de prelucrare (Capture NX).

Toate programele au un help integrat care poate fi de ajutor.

Re: ViewNX2- nu functioneaza toate optiunile

MesajScris: Sâm Apr 15, 2023 3:59 am
de jendy
Bogda Dancescu scrie:Salutare la toata lumea. Am o intrebare paper io pentru cei mai priceputi. Eu sunt abia la inceput. Mi-am cumparat de curand un D3300, si mi-au trimis si un CD cu View NX2. L-am instalat, dar mi-am dat seama ca nu-mi functioneaza toate optiunile de la editare gen: Exposure Comp. White Balance, Picture Control. Celelalte de mai jos functioneaza, in sensul ca pot fi schimbati parametrii. M-am uitat la ceva tutoriale pe you tube si la aia am vazut ca merg toate functiile. Stie cineva sa ma lamureasca despre ce e vorba? Va multumesc!

This article has opened my eyes to a whole new world of possibilities. I appreciate the author's ability to present complex ideas in a clear and concise manner.

Re: ViewNX2- nu functioneaza toate optiunile

MesajScris: Sâm Apr 15, 2023 5:51 am
de helendam
Salut!
Din ce am înțeles, întâmpini probleme în utilizarea anumitor backrooms game opțiuni de editare în programul View NX2, care a venit împreună cu aparatul tău foto Nikon D3300. Este posibil ca aceste opțiuni să fie dezactivate sau să nu fie disponibile în versiunea de software pe care o utilizezi.
Pentru a verifica dacă acesta este cazul, încearcă să verifici versiunea software-ului tău și să te asiguri că ai instalat cea mai recentă versiune disponibilă. Poți verifica acest lucru pe site-ul Nikon.
În plus, poți încerca să activezi opțiunile de editare care îți lipsesc prin accesarea meniului de opțiuni din View NX2. Poți face acest lucru făcând clic dreapta pe imaginea pe care vrei să o editezi și apoi selectând "Editare" sau "Deschidere în modul de editare". Aceasta ar trebui să îți permită să accesezi toate opțiunile de editare disponibile.
Dacă problemele persistă, poți încerca să contactezi suportul backrooms tehnic Nikon sau să cauți ajutor pe forumurile de discuții Nikon, unde poți primi sfaturi și soluții de la alți utilizatori cu experiență similară.
Sper că aceste informații îți sunt de ajutor!

Re: ViewNX2- nu functioneaza toate optiunile

MesajScris: Vin Mai 12, 2023 11:07 am
de andree23
Este posibil ca versiunea heardle de software View NX2 pe care ai primit-o pe CD să fie o versiune mai veche sau să nu aibă toate funcțiile disponibile. În astfel de cazuri, este recomandat să verifici site-ul oficial al producătorului camerei tale (în acest caz, Nikon) pentru a descărca cea mai recentă versiune a software-ului.

Re: ViewNX2- nu functioneaza toate optiunile

MesajScris: Mar Mai 16, 2023 9:48 am
de zetisnoa
This article sheds light on the paper io challenges faced by marginalized communities and offers potential solutions.

Re: ViewNX2- nu functioneaza toate optiunile

MesajScris: Lun Sep 11, 2023 5:51 am
de NellyAurora
Nu se pot face prea multe modificări pe fișierele de tip JPG, dar fișierele NEF permit efectuarea acestor corecții. heardle 80s

Ok-Slots

MesajScris: Joi Noi 23, 2023 4:29 am
de beedeeess01010
Excellent to the point article and news.. Well appreciated, My sites: OkSlots