Acum este Vin Mai 09, 2025 6:00 pm

Articole Nikonisti.ro

Expodisc neutru?

Produse care nu isi gasesc locul in celelalte sectiuni, binocluri, lunete, accesorii third-party, modele care nu se mai fabrica

Re: Expodisc neutru?

Mesajde niko21 » Joi Iul 30, 2009 1:36 pm

apropo de expodisc, e al 2-lea accesoriu foto pe lista mea cu cele mai exagerate preturi dupa banala bucata de plastic (difuzerul omnibounce), si cum s-au gasit solutii la orice, folosesc si eu cu rezultate excelente renumitul capac de pringles in orice conditii de lumina si culoare.
Ex-Nikon User
niko21

Re: Expodisc neutru?

Mesajde Dan Pop » Joi Iul 30, 2009 4:01 pm

niko21 scrie:apropo de expodisc, e al 2-lea accesoriu foto pe lista mea cu cele mai exagerate preturi ...

Spre deosebire de toate solutiile alternative, este un instrument de precizie, fiecare exemplar fiind testat din punct de vedere colorimetric pe un banc de probe. In plus, este mai ieftin decit unele filtre de nivel pro.

Nu spun ca e singura metoda de a obtine rezultate bune, dar, din testele mele, este cea care da cele mai bune rezultate in situatii dificile (becuri cu consum redus de energie sau lampi cu vapori de sodiu). Vezi si viewtopic.php?f=33&t=960&p=5816.
Cu stima,
Dan Pop
Dan Pop

Anterior

Înapoi la Alte accesorii si produse