Forumul comunitatii utilizatorilor Nikon din Romania
bogdanmb scrie:vreau sa imi achizitionez un binoclu de la nikon si am ramas intre aceste 2 modele:
Nikon 16x50 Action VII si Nikon 10-22x50 Action Zoom.
pretul este apropiat la aceste 2 modele. poate sa imi explice careva cum se calculeaza zoomul? care din acestea 2 este mai bun si de ce?
Merlin scrie:Ideea de baza ar fi ca modelul sa aiba lentilele tratate antireflex (au culoare rosiatica ori verzuie)
Merlin scrie:si bine ar fi ca in interior sa aiba un gaz inert (asa-i zice parca) care sa previna condensul interior ( de obicei Argon se foloseste).
bogdanmb scrie:deci daca ar fi sa aleg dintre cele 2 de sus ar trebui pe cel 16x50.
bogdanmb scrie:eventual o alta recomandare? daca se poate.
bogdanmb scrie:va multumesc pentru informatiile oferite.
poate nu am fost eu destul de explicit in ce anume vreau: bugetul este 500-600ron. pe net am gasit doar acele 2 modele de nikon sa se incadreze in buget si sa aibe reviewuri destul de bune. eu doresc un binoclu care sa aibe un zoom foarte mare, sa vad clar prin el si sa se incadreze in buget. nu as prefera sa achizitionez un no-name de la real...
puteti va rog sa ma sfatuiti in privinta aceasta?
deci daca ar fi sa aleg dintre cele 2 de sus ar trebui pe cel 16x50. eventual o alta recomandare? daca se poate.
multumesc mult.
bogdan.
bogdanmb scrie:vreau sa imi achizitionez un binoclu de la nikon si am ramas intre aceste 2 modele:
Nikon 16x50 Action VII si Nikon 10-22x50 Action Zoom.
pretul este apropiat la aceste 2 modele. poate sa imi explice careva cum se calculeaza zoomul? care din acestea 2 este mai bun si de ce?
multumesc.
bogdan
Înapoi la Alte accesorii si produse
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator