Forumul comunitatii utilizatorilor Nikon din Romania
ANDi scrie:M-am gandit la cap pentru a putea inclina aparatul cu 90 grade, respectiv in cazul in care trebuie sa ma sprijin si eu putin de el, dar totodata planul focal trebuie sa fie orizontal. Exista vreo solutie pentru cazurile amintite, fara sa devina sistemul incomod de controlat?
Plan focal orizontal inseamna sa fotografiezi in sus sau in jos.
O alta achizitie interesanta e placuta de cuplare rapida. Eu nu concep sa-l folosesc fara placuta rapida, dar se poate si fara.
Un accesoriu interesant este placuta de prindere rapida link magazin online, care joaca acelasi rol ca placuta de prindere rapida pe capul trepiedului.
ANDi scrie:Plan focal orizontal inseamna sa fotografiezi in sus sau in jos.
Greseala mea, m-am exprimat gresit. Vroiam sa zic ca in unele cazuri poate aparea situatia in care monopiedul sa nu fie perpendicular cu solul, dar eu vrea sa fotografiez pe plan orizontal, adica planul focal sa fie perpendicular cu solul, deci vertical si nu orizontal.
ANDi scrie:Placuta de prindere rapida este asa util indata ce nu o sa am cap la monopied? Monopiedul fiind solid fara nicio parte mobila este usor montabil nu?
ANDi scrie:Problema mea cu acel walking stick este cu lungimea sa maxima, as dori ceva peste 160 cm. Dar este o idee interesanta.
Înapoi la Alte accesorii si produse
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori