de Cristi Nikon » Vin Noi 06, 2015 5:36 pm
Chiar daca a trecut ceva vreme de la ultima postare pe acest thread cred ca nu se supara nimeni daca imi spun si eu parerea si in acelasi timp, spun ce mi-am ales.
In primul rand, il cred pe Mircea Bezergheanu. Unii au spus ca este subiectiv. Pai toti suntem subiectivi. Fiecare descrie ceea ce percepe iar fiecare dintre noi, poate percepe la fel sau diferit fata de altul. In fine, nu facem filozofie.
Vorbind despre rucsace, in mod evident de la o anumita limita de pret in sus, toate sunt ok. Restul, tine doar de gusturi.
Eu m-am orientat tot dupa un rucsac Am ales un Lowepro ProTactic 450 AW Negru.
As fi vrut modelul putin mai mic dar gura de acces laterala era prea mica pentru aparatul meu, un Nikon D750.
Inainte sa-l cumpar, am citit, m-am interesat, am vazut parerile altora si am tinut cont de faptul ca a fost ales cel mai bun rucsac foto al anului 2014. L-am gasit la un pret bun si l-am luat.
Nu o sa stau sa spun mare lucru despre el pentru ca asa cum spuneam mai sus, in gama asta de pret, ai cam tot ce-ti doresti de la un rucsac foto, la orice capitol, calitate, moduri de acces, protectie la socuri, modularitate, confort, etc.
Va las pe fiecare in parte sa il descoperiti iar eu pot sa va spun ca in contextul in care il gasiti la reducere, merita banii.
Nikon D750, Nikkor 20mm f1.8G ED, Nikkor 24-120mm f4, Nikkor 50mm f1.8 AF-S, Nikkor 16mm fisheye, Nikkor 70-200mm f2.8 VRII, SB 910.