Forumul comunitatii utilizatorilor Nikon din Romania
clicks scrie:P.S. Am exclus lampile cu lumina continua intrucat nu mi se par eficiente(consum,consumabile)
r.s. scrie:moartea, in LOCATIE inseamna territorial io ca le folosesti in chirie? ai vrut cumva sa spui in interior, incinta? tu esti ala care-l apostrofai pe un coleg de forum ca nu stie sa scrie corect in engleza? si tu nu stii sensul cuvintelor in romana, cati i sa pui si pe unde...
o sa te intrebi probabil ce am cu tine. o sa-ti urmaresc cu mare interes postarile, sa-ti dau peste nas de fiecare data. ma retrag in momentul in care recunosti, ca esti un agramat ca noi toti. iti faci un topic special, in care-ti faci mea culpa
clicks scrie:Buna,
Am nevoie de opinia voastra in achizitionarea unui kit de blituri de studio. Asa cum ziceam si in subiect intentionez sa le folosesc (initial) in cadrul unui set-up restrans (o masa foto/cub) pentru food/product photography. 1v1 lol
Am gasit cateva kit-uri intre 1900 si 2600 de lei (cam in acest buget ma incadrez) insa marea mea necunoscuta e cam de ce putere (in watt) am nevoie pentru rezultate ok.
Înapoi la Alte accesorii si produse
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori