Pagina 1 din 1

Teleprompter

MesajScris: Vin Apr 21, 2017 9:56 am
de Kosmog
Salut,

De aproximativ 2 luni mi-am facut un canal de youtube, iar ca si tema am ales gaming-ul. Totusi, saptamana trecuta am realizat ca pierd timpul aiurea si nu invat nimic din asta. M-am decis sa schimb total tipul canalului, astfel incat, de saptamana viitoare o sa pun filmulete cu diverse lucruri ce necesita un research si un prompter ( gen 'scariest conspiracy theories that turned out to be true', ' how to be more condifent' s.a.)

Promblema ar fi ca un prompter are un cost destul de mare ~1500 dolari cu suport pentru tableta, asa ca m-am decis sa fac unul acasa, cu costuri minime, sub 5$. Ce mi-a iesit se poate vedea in pozele de mai jos.

Problema, ar fi ca nu am cum sa-l prind de obiectivul DSLR-ului. Am zis sa deschid un topic in sectia de 'Audio/Foto/Video', deoarece, poate, sunt printre voi oameni care se pricep mai bine la diferite suporturi care se pot atasa trepiedului s.a.

In cazul in care ma indrumati catre un anumit suport sau diferite elemente ce imbinate pot alcatui un suport (m-ar ajuta mult linkuri de unde pot cumpara, deoarece nu ma pricep mai deloc ), il pot reface de la 0, nu ar fi o problema.

Ceva de genul as vrea: ( o chestie dura care sa se prinda intre camera si trepied; poate ar merge si o chestie de plastic tare, taiata in zona unde se prinde camera :), acum cand scriu m-am gandit la asta )

Imagine


Hmm, ceva de genul asta:https://goo.gl/HnL5Wc , dar mult mai simplu, fara geam si suportul de telefon/tableta, ci doar de camera ( nu stiu ce sa caut pe net, ce tip de prinderi am nevoie s.a. pentru a alcatui ceva de genul ala )

Ce am facut eu:

Imagine

Imagine

[img]https://s15.postimg.org/b2rjiis9n/18083808_1395496607160048_855336357_o.jpg[/img]

Re: Teleprompter

MesajScris: Vin Apr 21, 2017 6:07 pm
de r.s.
"ca si" tema am ales gamingul. ca si tema si mai ce? e ca si cum ai spune stii diferenta dintre un castravete?