Forumul comunitatii utilizatorilor Nikon din Romania
Ana24 scrie:M-am mai perfectionat intre timp si am mai fost la cateva, tot asa ca al doilea fotograf. Saptamana asta am de pozat o nunta singura si promit sa postez poze. Am inceput sa ma obisnuiesc cu vizorul, dar trebuie sa fiu foarte atenta la ce e in jurul meu. Anyway, e din ce in ce mai bine
LiviuP scrie:Ana24 scrie:M-am mai perfectionat intre timp si am mai fost la cateva, tot asa ca al doilea fotograf. Saptamana asta am de pozat o nunta singura si promit sa postez poze. Am inceput sa ma obisnuiesc cu vizorul, dar trebuie sa fiu foarte atenta la ce e in jurul meu. Anyway, e din ce in ce mai bine
Dupa cum spuneam cu putzin exercitiu se poate face o treaba foarte buna chiar daca nu ai 100% acoperire in vizor. De multe ori e mai important ca vizorul sa fie mai mare decat ca el sa fie cu acoperire totala.
Intrebarea mea este cum vezi dimensiunile (greutatea si volumul) lui D700 in raport cu D90 de exemplu. E mai usor de manevrat, cum ti se pare? Te ajuta sa castigi timp? M-am tot informat, sunt constient de ergonomia superioara, totusi ma interseaza mai mult parerile celor care utilizeaza efectiv aparatul decat diversele reviewuri de pe net. Si pe mine m-ar tenta sa trec la un moment dat la D700 (doar ca amator) de aceea te intreb.
Scuze de off-topic si spor la fotografiat nunta!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori