FullMetalJacket scrie:Dupa parerea mea, panning-ul e reusit atunci cand subiectul din prim-plan este cat mai clar, pentru a contrasta cu fundalul neclar, altfel pare ca de fapt obiectul care e in miscare e doar aparatul foto. In sensul asta, cea mai reusita mi se pare penultima. Sper sa nu te deranjeze, am editat-o putin dupa gustul meu, pentru a scoate in evidenta ceva mai multe detalii ale masinii si a schimba putin iluminarea pozei, datorata zilei innourate.
da, in principiu sunt de accord cu tine. totusi, e cam impsoibil sa scoti un panning la 1/5s (cu obiectiv fara VR) perfect nemiscat. chiar si cu monopied imi ieseau aproximativ la fel...
totusi, primele 2 sunt panninguri extreme...in a 2a imi dau impresia ca masina urmeaz sa se dezintegreze
de editat, nu le-am editat. am facut doar post-procesarea din Lightroom: expunere, wb, clarity si curbele de luminozitate si am bagat un filtru gradual pe cer care era mereu ars. a fost vremea nasoala asa mereu innorat, rareori se vedea albastrul cerului.
voi posta si poze cu masina foarte clara ceva mai incolo totusi...
multumesc de post