mirceabezergheanu scrie:Voi ma provocati, vad! Stati putin ca am de terminat conversia unor fotografii de pasarici cu pene si mai pun niste pasarici cu par.
Modelele "cu par" stiu ca sunt numite asa? Cultura, frate.

Forumul comunitatii utilizatorilor Nikon din Romania
mirceabezergheanu scrie:Voi ma provocati, vad! Stati putin ca am de terminat conversia unor fotografii de pasarici cu pene si mai pun niste pasarici cu par.
OrmenLange scrie:Sper sa nu deranjez...ma bag si eu in cadru cu o incercare de amator. E facuta cam "pe genunchi" cu un Lumix FZ4 si la lumina unei simple veioze cu abajur din panza galbena, dar asta nu e o scuza, va rog sa criticati fara retinere. Noroc ca exista si Photoshop.
TocuMarian scrie:OrmenLange scrie:Sper sa nu deranjez...ma bag si eu in cadru cu o incercare de amator. E facuta cam "pe genunchi" cu un Lumix FZ4 si la lumina unei simple veioze cu abajur din panza galbena, dar asta nu e o scuza, va rog sa criticati fara retinere. Noroc ca exista si Photoshop.
nasul e mov?
Robert_timisoara scrie:TocuMarian scrie:OrmenLange scrie:Sper sa nu deranjez...ma bag si eu in cadru cu o incercare de amator. E facuta cam "pe genunchi" cu un Lumix FZ4 si la lumina unei simple veioze cu abajur din panza galbena, dar asta nu e o scuza, va rog sa criticati fara retinere. Noroc ca exista si Photoshop.
nasul e mov?
Poate fata a opus rezistenta si i`a dat o corectie in nanau.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator