Acum este Mar Mar 21, 2023 4:23 pm

Articole Nikonisti.ro

microSDXC UHS-I EVO Plus 256GB SAMSUNG

Reguli forum Regulament Vânzare/Cumpărare
1. Anunţurile listate în una din secţiunile de Vânzare sau Cumpărare trebuie să prezinte date de contact rapid – e-mail sau telefon pentru a complementa posibilitatea folosirii mesajelor private de pe forum.
2. Pentru anunţurile listate la categoria Vânzare, este necesară prezenţa unui preţ, fix sau negociabil pentru fiecare produs sau pentru întreg pachetul. De asemeni, este obligatoriu de menţionat oraşul din şi în care se face livrarea.
3. Starea produselor se va menţiona în anunţ, descriind pe cât posibil orice fel de probleme ce ar fi putut apărea pe parcurs (dacă acesta a fost prezent sau nu în service), dar şi durata posesiei produselor şi garanţia rămasă la zi (dacă este cazul). Imaginile pot complementa anunţul, dar nu sunt obligatorii.
4. Deoarece nu dorim transformarea forumului în magazin de desfacere, este interzisă postarea a mai mult de 3 produse la vânzare în acelaşi timp. Singurele excepţii de la această regulă sunt trusele foto.
5. Sunt permise doar anunțurile cu produse folosite ce nu fac obiectul intermedierilor si revânzărilor.
6. Sunt permise doar anunturile ce vizeaza produse foto, indiferent de brand.

Abaterea de la regulament va fi penalizată mai întâi cu un avertisment şi ulterior cu banarea activităţii utilizatorului pe forumul nikonisti.ro.

Sugestii:
1. Cereţi cât mai multe detalii legate de produsul dorit şi recomandaţi ca achiziţia să se facă în persoana.
2.Verificaţi feedback-ul altor useri în legătură cu userul ce pune produsul la vânzare pe forumul dedicat: viewforum.php?f=72
3. Dacă o tranzacţie s-a realizat cu succes şi sunteţi mulţumit de calitatea produsului şi a modului în care s-a desfăşurat vânzarea, postaţi în categoria menţionată mai sus.
4. Dacă suspectaţi o activitate aparte din partea unui user, sau au existat probleme pe parcurs, folosiţi butonul Report Post/Raportează acest mesaj sau mesaj privat către administrator/moderatorul forumului.

A fost reintrodus regulamentul pe secţiunea Vânzare/Cumpărare datorită abuzurilor ce au apărut în ultima perioada. Începând din acest moment, regulamentul este obligatoriu inclusiv pentru anunţurile actuale.

microSDXC UHS-I EVO Plus 256GB SAMSUNG

Mesajde ana pandelea » Dum Iun 18, 2017 6:14 pm

Salutare tuturor, am un card de memorie EVO Plus 256GB SAMSUNG. Cardul mi-a fost oferit cadou, este nou si sigilat. Daca intereseaza pe cineva, astept sa ma contacteze la nr. 0749345224 Ana.

P.s.: pretul este garantat bun!
Fişiere ataşate
 samsung EVO.jpg
SAMSUNG microSDXC UHS-I EVO Plus 256GB
ana pandelea
 
Mesaje: 1
Membru din: Dum Iun 18, 2017 5:57 pm

Re: microSDXC UHS-I EVO Plus 256GB SAMSUNG

Mesajde Cristian Juravle » Vin Aug 18, 2017 10:35 am

ce pret are?
Cristian Juravle
 
Mesaje: 1
Membru din: Vin Mai 26, 2017 3:22 pm


Înapoi la Alte accesorii

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator