Acum este Mar Mar 26, 2019 7:02 am

Articole Nikonisti.ro

Cumpărați orice documente, pașaport înregistrat, permis de c

Va rugam sa cititi regulamentul inainte de a va inregistra.
Reguli forum 1. Daca va inscrieti si participati la discutiile de pe acest forum se va considera in mod implicit ca ati citit acest regulament si ca ati fost de acord cu el.

2. Va rugam sa dovediti respect fata de ceilalti membri. Daca sunteti utilizatori ai altor echipamente decat cele Nikon, va rugam sa nu intrati in polemici privind echipamentele Nikon. Pe acest forum nu sunt permise injuriile, obscenitatile sau atacurile la persoana. Moderatorii au dreptul de a sterge sau modifica posturile care contin astfel de enunturi.

3. Fiecare utilizator este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Acest forum nu isi asuma responsabilitatea privind opiniile exprimate de catre membrii sai. Fiecare mesaj poate fi editat de catre utilizator timp de 2 ore de la creare. Dupa acest interval, va rugam sa va adresati moderatorilor sau administratorilor. Stergerea integrala a unui mesaj care nu este duplicat nu este permisa pentru ca ar afecta continuitatea discutiilor de pe forum.

4. Este interzisa postarea de materiale care incalca drepturile de autor. Va rugam sa postati imagini doar daca drepturile asupra lor va apartin. In caz contrar, veti suporta toate consecintele legale ce deriva din incalcarea drepturilor de autor.

5. Este interzisa postarea de link-uri in mesaje si in semnaturi catre magazine online care comercializeaza echipamente foto/video. Daca doriti sa atasati link-uri catre un anumit produs Nikon sau third party, acestea trebuie sa fie catre pagina producatorului sau catre un alt site specializat, dar care sa nu ofere posibilitatea de a face achizitii.

6. Postati mesaje pe forum doar daca aveti ceva de spus si evitati raspunsurile dintr-un singur sau din doua cuvinte de genul “ok”, “da”, “nu”, “asa e”, “sigur”, etc. Este permis maxim 1 UP/zi.

7. Nu postati in afara subiectului sectiunii. In caz contrar moderatorii au dreptul de a muta postul intr-o sectiune adecvata sau sa il stearga daca nu poate fi inclus in nicio alta sectiune. In forumul de discutii libere nu sunt permise discutiile despre politica, sport, pornografie, sau orice altceva ce nu are legatura directa cu brandul si produsele Nikon.

8. In directorul Galerii se aplica aceleasi reguli de pastrare a subiectului. Daca galeria pe care doriti sa o introduceti contine fotografii din mai multe domenii ale artei fotografice, va rugam sa o postati in categoria Fotografii diverse.

9. Este interzis unui utilizator sa aiba mai multe conturi pe acest forum. Descoperirea unor astfel de conturi multiple duce la avertizarea utilizatorului care le-a creat si la stergerea conturilor mai noi. In cazul in care utilizatorul continua sa creeze conturi multiple, se va recurge automat la stergerea lor de catre moderatori.

10. In sectiunea dedicata vanzarii si cumpararii de echipament foto va rugam sa postati anunturi care se refera doar la echipamente Nikon sau compatibile Nikon. De asemenea, va rugam sa nu postati anunturi comerciale in afara de acestea in nici un forum sau subforum.

11. Dimensiunea maxima individuala a fisierelor incarcate intr-un post este de 1MB, iar pentru fotografii rezolutia maxima este de 1600x1600 pixeli.

12. Va rugam sa evitati sa adresati prin intermediul acestui forum mesaje catre Nikon Romania. Pentru probleme tehnice punctuale, care tin de service, puteti folositi si adresa de e-mail nikonsuport@skin.ro. Pentru alte probleme generale, legate de promotii, disponibilitate sau newsletter Nikon puteti scrie pe adresa nikoninfo@skin.ro. Pentru a contacta administratorul forumului folositi adresa nikonforum@skin.ro.

13. Nu este permisa postarea continutului mesajele private pe forum.

Cumpărați orice documente, pașaport înregistrat, permis de c

Mesajde mercury » Vin Dec 07, 2018 11:34 am

Cumpărați orice documente, pașaport înregistrat, permis de conducere [quickdoccuments@gmail.com] (WhatsApp +237673581889)
Suntem producători unici de pașapoarte autentice de înaltă calitate, pașapoarte autentice autentice bazate pe date originale și neînregistrate

și alte documente de cetățenie.
Documente garantate gata în 24 de ore. Cetățenie, cărți de identitate, permis de conducere, diplome, diplome, certificate
servicii de viză turistice și de afaceri disponibile pentru locuitorii din toate cele 50 de state și toate naționalitățile din întreaga lume.
Vă pot garanta o nouă identitate pornind de la un certificat autentic de naștere curat, carte de identitate, Drivere

Licență, pașapoarte, carnet de securitate socială cu SSN, fișiere de credit și carduri de credit, diplome școlare, diplome școlare toate în
un nume complet nou, emis și înregistrat în sistemul de baze de date guvernamentale.

ORDEREAZĂȚI TOATE DOCUMENTELE UNIVERSALE CARE TREBUIE NECESARE
 -PASSPORTS
 -Carte de identitate
 -Permis de conducere
 -Card de securitate sociala
 -Canada Carduri
 - Cartele din Statele Unite
 -Cărți studențești
 -Cărți internaționale
 - Carduri private

CONTACTEAZA-NE

Suport general: ====================> quickdoccuments@gmail.com

Contactați E-mail: =====================> quickdoccuments@gmail.com

Contact: ________________________________ (((WhatsApp +237673581889)))


De asemenea, oferim facturi contrafăcute de înaltă calitate pentru următoarele monede;
 EUR - Euro
 USD - dolar american
 GBP - British Pound etc
 
Folosim echipamente și materiale de înaltă calitate pentru a produce documente autentice. Toate caracteristicile secrete ale pașapoartelor reale sunt

cu atenție duplicat pentru documentele noastre înregistrate și neînregistrate. Suntem un producător unic de calitate falsă și reală

documente.

Cumpara pașapoarte înregistrate și neînregistrate în SUA (Statele Unite ale Americii)

Cumpar Pașapoarte austriece înregistrate și neînregistrate,

Cumpar Pașapoarte înregistrate și neînregistrate în Belgia,

Cumparati pașapoarte braziliene înregistrate și neînregistrate (Brazilia)

Cumpărați pașapoarte canadiene înregistrate și neînregistrate (Canada)
 
Cumpărați pașapoarte finlandeze (Finlanda) înregistrate și neînregistrate,

Cumpar Pașapoarte germane (Germania) înregistrate și neînregistrate,

Pașapoarte înregistrate și neînregistrate în Olanda (Olanda / Olanda)
etc

Pașaport înmatriculat și neînregistrat al tuturor țărilor, vize, pașaport biometric, diplome, permis de conducere, carduri ID.

Va oferim servicii de documente inregistrate si autentice in termen de 24 de ore, cu o rata de livrare de succes 100% pentru toti clientii nostri din intreaga lume. va asiguram de excelenta oferire de servicii pentru ca ne grija pentru toti clientii nostri. contactați-ne acum și fii un client fericit pentru că ne pasă și documentele dvs. sunt legitime, înregistrate și autentice.

CONTACTEAZA-NE

Suport general: ====================> quickdoccuments@gmail.com

Contactați E-mail: =====================> quickdoccuments@gmail.com

Contact: ________________________________ (((WhatsApp +237673581889)))
mercury
 
Mesaje: 4
Membru din: Vin Dec 07, 2018 10:41 am

Înapoi la Regulament/Probleme forum

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori