Acum este Joi Dec 01, 2022 9:27 am

Articole Nikonisti.ro

ADORNOS FAMILIARES PERSONALIZADOS DE NAVIDAD

Va rugam sa cititi regulamentul inainte de a va inregistra.
Reguli forum 1. Daca va inscrieti si participati la discutiile de pe acest forum se va considera in mod implicit ca ati citit acest regulament si ca ati fost de acord cu el.

2. Va rugam sa dovediti respect fata de ceilalti membri. Daca sunteti utilizatori ai altor echipamente decat cele Nikon, va rugam sa nu intrati in polemici privind echipamentele Nikon. Pe acest forum nu sunt permise injuriile, obscenitatile sau atacurile la persoana. Moderatorii au dreptul de a sterge sau modifica posturile care contin astfel de enunturi.

3. Fiecare utilizator este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Acest forum nu isi asuma responsabilitatea privind opiniile exprimate de catre membrii sai. Fiecare mesaj poate fi editat de catre utilizator timp de 2 ore de la creare. Dupa acest interval, va rugam sa va adresati moderatorilor sau administratorilor. Stergerea integrala a unui mesaj care nu este duplicat nu este permisa pentru ca ar afecta continuitatea discutiilor de pe forum.

4. Este interzisa postarea de materiale care incalca drepturile de autor. Va rugam sa postati imagini doar daca drepturile asupra lor va apartin. In caz contrar, veti suporta toate consecintele legale ce deriva din incalcarea drepturilor de autor.

5. Este interzisa postarea de link-uri in mesaje si in semnaturi catre magazine online care comercializeaza echipamente foto/video. Daca doriti sa atasati link-uri catre un anumit produs Nikon sau third party, acestea trebuie sa fie catre pagina producatorului sau catre un alt site specializat, dar care sa nu ofere posibilitatea de a face achizitii.

6. Postati mesaje pe forum doar daca aveti ceva de spus si evitati raspunsurile dintr-un singur sau din doua cuvinte de genul “ok”, “da”, “nu”, “asa e”, “sigur”, etc. Este permis maxim 1 UP/zi.

7. Nu postati in afara subiectului sectiunii. In caz contrar moderatorii au dreptul de a muta postul intr-o sectiune adecvata sau sa il stearga daca nu poate fi inclus in nicio alta sectiune. In forumul de discutii libere nu sunt permise discutiile despre politica, sport, pornografie, sau orice altceva ce nu are legatura directa cu brandul si produsele Nikon.

8. In directorul Galerii se aplica aceleasi reguli de pastrare a subiectului. Daca galeria pe care doriti sa o introduceti contine fotografii din mai multe domenii ale artei fotografice, va rugam sa o postati in categoria Fotografii diverse.

9. Este interzis unui utilizator sa aiba mai multe conturi pe acest forum. Descoperirea unor astfel de conturi multiple duce la avertizarea utilizatorului care le-a creat si la stergerea conturilor mai noi. In cazul in care utilizatorul continua sa creeze conturi multiple, se va recurge automat la stergerea lor de catre moderatori.

10. In sectiunea dedicata vanzarii si cumpararii de echipament foto va rugam sa postati anunturi care se refera doar la echipamente Nikon sau compatibile Nikon. De asemenea, va rugam sa nu postati anunturi comerciale in afara de acestea in nici un forum sau subforum.

11. Dimensiunea maxima individuala a fisierelor incarcate intr-un post este de 1MB, iar pentru fotografii rezolutia maxima este de 1600x1600 pixeli.

12. Va rugam sa evitati sa adresati prin intermediul acestui forum mesaje catre Nikon Romania. Pentru probleme tehnice punctuale, care tin de service, puteti folositi si adresa de e-mail nikonsuport@skin.ro. Pentru alte probleme generale, legate de promotii, disponibilitate sau newsletter Nikon puteti scrie pe adresa nikoninfo@skin.ro. Pentru a contacta administratorul forumului folositi adresa nikonforum@skin.ro.

13. Nu este permisa postarea continutului mesajele private pe forum.

ADORNOS FAMILIARES PERSONALIZADOS DE NAVIDAD

Mesajde Personalizadoda_es » Sâm Oct 29, 2022 10:20 am

A medida que su familia crece y celebran maravillosas Navidades juntos, más y más bola navidad personalizada llegarán a su árbol de Navidad. Cada adorno familiar que crees reflejará los preciados recuerdos que has experimentado como familia, calentando tu corazón mientras decoras para la temporada navideña cada año.

A medida que sus hijos crezcan, llegará un momento en que comenzarán a mudarse y colocar un árbol de Navidad en su propia casa. Sus propias familias también crecerán, al igual que la cantidad de bolas de navidad personalizadas que colgarán cada año. Puede asegurarse de que tengan algo para recordar las vacaciones de su infancia, así como todos los recuerdos que ha compartido su familia, recolectando adornos navideños familiares ahora, cuando los niños aún están creciendo.

A medida que crea su colección de bola navidad personalizada foto, considere agregar piezas personalizadas que incluyan los nombres de los miembros de la familia, el año en curso, fotos preciadas y otros detalles personalizados. Crear sus propios adornos personalizados asegurará que su árbol de Navidad esté lleno de recuerdos familiares.

Si se pregunta cuántos adornos familiares debe tener en su árbol, piense en cuántos hijos tiene. Querrá al menos uno para cada uno de sus hijos, para que puedan tener un recuerdo especial para llevar con ellos y colocarlo en sus propios árboles de Navidad. Luego, asegúrese de tener al menos un adorno familiar que pueda conservar para su propio árbol cada año.

Un nuevo hogar, una mascota familiar, la graduación de su hijo, un gran logro, un deporte o pasatiempo favorito... son todas las cosas que puede conmemorar en Navidad con adornos personalizados. Si sus hijos tienen la edad suficiente, invítelos a elegir y personalizar un nuevo bola navidad personalizada nombre para representar los recuerdos del año. Las posibilidades son infinitas: puede crear adornos con sus recuerdos familiares más preciados en una variedad de formas creativas.

No importa qué adornos navideños familiares elija, sus hijos los apreciarán una vez que crezcan y comiencen sus propias tradiciones navideñas familiares. Considere agregar un mensaje especial a cada adorno que puedan apreciar y reflexionar durante muchos años. Comience a crear su propia colección de adornos familiares personalizados con calendario personalizado 2023 y convierta en una tradición agregar un nuevo adorno familiar cada Navidad.
Personalizadoda_es
 
Mesaje: 12
Membru din: Mar Sep 27, 2022 9:17 am

Înapoi la Regulament/Probleme forum

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron