Pagina 1 din 1

Probleme cont/logare

MesajScris: Vin Iun 07, 2013 3:58 pm
de klausalex
Hello,

In primul rand imi cer scuze ca am incalcat oarecum regulamentul dar am fost nevoit sa creez acest user pentru ca userul meu nu mai functiona.
Userul meu este "klaus", user creat in Sep 30, 2009 insa cand incerc sa ma loghez primesc urmatorul mesaj: "Numele de utilizator specificat este momentan inactiv. Dacă aveţi probleme cu activarea contului, vă rugăm să contactaţi un administrator."
Din pacate nu am gasit nici o metoda sa contactez un administrator sau moderator fara sa fiu inregistrat deja pe forum. M-am gandit ca poate s-a schimbat ceva la forum si am incercat sa solicit retrimiterea emailui de activare insa nu se poate(am mai patit pe un alt forum sa le fie sparta baza de date si sa trebuiasca sa aplice reactivarea tuturor userilor ca metoda de securitate).

Pot furniza adminilor adresa de email pe care este inregistrat userul cu probleme de logare despre care vorbesc (klaus) cat si screenshot cu mailul initial de activare pe care l-am primit cand m-am inscris pe acest forum in Sep 30, 2009.

Multumesc pentru ajutor,
Klaus

PS: exact aceeasi problema am patit-o acum aproximativ 1 saptamana pe un alt forum...acolo din pacate inca nu s-a rezolvat inca se "cerceteaza" :)