Acum este Joi Mai 23, 2024 5:12 pm

Articole Nikonisti.ro

Diablo 4: Full Available Mounts List

Va rugam sa cititi regulamentul inainte de a va inregistra.
Reguli forum 1. Daca va inscrieti si participati la discutiile de pe acest forum se va considera in mod implicit ca ati citit acest regulament si ca ati fost de acord cu el.

2. Va rugam sa dovediti respect fata de ceilalti membri. Daca sunteti utilizatori ai altor echipamente decat cele Nikon, va rugam sa nu intrati in polemici privind echipamentele Nikon. Pe acest forum nu sunt permise injuriile, obscenitatile sau atacurile la persoana. Moderatorii au dreptul de a sterge sau modifica posturile care contin astfel de enunturi.

3. Fiecare utilizator este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Acest forum nu isi asuma responsabilitatea privind opiniile exprimate de catre membrii sai. Fiecare mesaj poate fi editat de catre utilizator timp de 2 ore de la creare. Dupa acest interval, va rugam sa va adresati moderatorilor sau administratorilor. Stergerea integrala a unui mesaj care nu este duplicat nu este permisa pentru ca ar afecta continuitatea discutiilor de pe forum.

4. Este interzisa postarea de materiale care incalca drepturile de autor. Va rugam sa postati imagini doar daca drepturile asupra lor va apartin. In caz contrar, veti suporta toate consecintele legale ce deriva din incalcarea drepturilor de autor.

5. Este interzisa postarea de link-uri in mesaje si in semnaturi catre magazine online care comercializeaza echipamente foto/video. Daca doriti sa atasati link-uri catre un anumit produs Nikon sau third party, acestea trebuie sa fie catre pagina producatorului sau catre un alt site specializat, dar care sa nu ofere posibilitatea de a face achizitii.

6. Postati mesaje pe forum doar daca aveti ceva de spus si evitati raspunsurile dintr-un singur sau din doua cuvinte de genul “ok”, “da”, “nu”, “asa e”, “sigur”, etc. Este permis maxim 1 UP/zi.

7. Nu postati in afara subiectului sectiunii. In caz contrar moderatorii au dreptul de a muta postul intr-o sectiune adecvata sau sa il stearga daca nu poate fi inclus in nicio alta sectiune. In forumul de discutii libere nu sunt permise discutiile despre politica, sport, pornografie, sau orice altceva ce nu are legatura directa cu brandul si produsele Nikon.

8. In directorul Galerii se aplica aceleasi reguli de pastrare a subiectului. Daca galeria pe care doriti sa o introduceti contine fotografii din mai multe domenii ale artei fotografice, va rugam sa o postati in categoria Fotografii diverse.

9. Este interzis unui utilizator sa aiba mai multe conturi pe acest forum. Descoperirea unor astfel de conturi multiple duce la avertizarea utilizatorului care le-a creat si la stergerea conturilor mai noi. In cazul in care utilizatorul continua sa creeze conturi multiple, se va recurge automat la stergerea lor de catre moderatori.

10. In sectiunea dedicata vanzarii si cumpararii de echipament foto va rugam sa postati anunturi care se refera doar la echipamente Nikon sau compatibile Nikon. De asemenea, va rugam sa nu postati anunturi comerciale in afara de acestea in nici un forum sau subforum.

11. Dimensiunea maxima individuala a fisierelor incarcate intr-un post este de 1MB, iar pentru fotografii rezolutia maxima este de 1600x1600 pixeli.

12. Va rugam sa evitati sa adresati prin intermediul acestui forum mesaje catre Nikon Romania. Pentru probleme tehnice punctuale, care tin de service, puteti folositi si adresa de e-mail nikonsuport@skin.ro. Pentru alte probleme generale, legate de promotii, disponibilitate sau newsletter Nikon puteti scrie pe adresa nikoninfo@skin.ro. Pentru a contacta administratorul forumului folositi adresa nikonforum@skin.ro.

13. Nu este permisa postarea continutului mesajele private pe forum.

Diablo 4: Full Available Mounts List

Mesajde Jimekalmiya » Vin Ian 19, 2024 2:28 am

To provide the best user experience, Diablo 4 introduces a variety of awe-inspiring mounts, each with its unique characteristics and visual flair. These mounts not only help players explore the world with new freedom and speed but also give all classes an extra Mount Skill to use instead of a regular Dismount. So in this guide, lets take a look at all the mounts available in Diablo 4 broken down into a full list.

Before you can get any of these mounts, remember that you have to complete the Mount Donan’s Favor quest. Even if you fulfill other conditions to earn a mount, you have do to that first.

Awoken Famished Thoroughbred – Season of Blood Battle Pass reward (Tier 90, Premium)

Awoken Warded Mustang – Season of the Malignant Battle Pass reward (Tier 90, Premium)

Brimstone – Defeat Uber Duriel, King of Maggots

Famished Thoroughbred – Season of Blood Battle Pass reward (Tier 1, Premium)

Ghastly Reins – World drop

Grisly Calico

Light-Bearer – Preorder bonus

Plains Yearling

Primal Instinct – Twitch promo (Gift two subs)

Reins of the Blood Bay Steed – Kehjistan random drop

Reins of the Bloody Liquid Steed – Defeat Echo of Lilith

Reins of the Bloody Steed – 100,000 Red Dust from Fields of Hatred vendor

Reins of the Brigand’s Steed – World drop

Reins of the Buckskin Bay Steed – Kehjistan random drop

Reins of the Caldeum Steed – World drop (Nightmare Dungeon)

Reins of the Cavalier’s Steed – World drop

Reins of the Decaying Steed – World drop (Treasure Goblins)

Reins of the Executioner’s Steed – World drop

Reins of the Granite-coat Steed – Scosglen random drop

Reins of the Grey Steed – 20,000 Gold from the Stable Master

Reins of the Marshback Steed – Hawezar random drop

Reins of the Marsh Roan Steed – Hawezar random drop

Reins of the Mottled Steed – 20,000 Gold from the Stable Master

Reins of the Old Nell Steed – Complete Donan’s Favor quest

Reins of the Pale Steed – Fractured Peaks random drop

Reins of the Seal Brown Steed – World drop

Reins of the Spotted Shalecoat Steed – Scosglen random drop

Reins of the Striped Stepped Steed – Dry Steppes random drop

Reins of the Taiga Roan Steed – Fractured Peaks random drop

Reins of the Trapper’s Steed – World drop

Salmagundi – Season of Blood Season Journey Chapter 5 Slayer reward

Temptation – Deluxe or Ultimate Edition bonus content

Warded Spirit Mustang: Balius – Season of the Malignant Battle Pass reward (Tier 1, Free)

Diablo 4 has a wide variety of mounts, available from basic horses to exotic beasts. All these mounts serve only a cosmetic purpose. They possess the same speed and abilities, and equipping them with mount armor or trophies does not affect their power. That said, the aesthetic appeal of each mount can add an extra flair to your gameplay.

That is all you need to know about full available mounts in Diablo 4. For more info, feel free to browse U4gm. Also, this is the best place that cheap Diablo 4 Items for sale, and 100% safe – can be yours in just a single click.
Jimekalmiya
 
Mesaje: 2
Membru din: Joi Ian 04, 2024 11:11 am

Înapoi la Regulament/Probleme forum

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron