Forumul comunitatii utilizatorilor Nikon din Romania
laszlop@repf.ro scrie:Buna ziua.
Am incercat sa ma inscriu la acest concurs, dar ori de cate ori am incercat sa incarc fotografia, mi-a aparut mesajul: Va rugam sa inscrieti o fotografie realizata in anul 2015. Asta in ciuda faptului ca fotografia a fost realizata in iunie 2015, asa cum arata si datele EXIF. Va rog lamuriti-ma ce pot sa fac.
Multumesc.
dandoro scrie:Mi-am schimbat numele de pe cont (alegand unul fictiv), insa in concurs am intrat cu numele real, se poate modifica numele cu care am participat in concurs, in asa fel incat sa coincida cu noul nume pe care il am acum aici, pe cont? Multumesc.
admin scrie:laszlop@repf.ro scrie:Buna ziua.
Am incercat sa ma inscriu la acest concurs, dar ori de cate ori am incercat sa incarc fotografia, mi-a aparut mesajul: Va rugam sa inscrieti o fotografie realizata in anul 2015. Asta in ciuda faptului ca fotografia a fost realizata in iunie 2015, asa cum arata si datele EXIF. Va rog lamuriti-ma ce pot sa fac.
Multumesc.
Trimiteti fotografia pentru verificare pe adresa de email skininfo@nikonisti.ro.
laszlop@repf.ro scrie:admin scrie:laszlop@repf.ro scrie:Buna ziua.
Multumesc.
Trimiteti fotografia pentru verificare pe adresa de email skininfo@nikonisti.ro.
Am incercat sa trimit fotografia, se pare ca adresa indicata de dvs. este inexistenta. Iata mesajul primit:
<skininfo@nikonisti.ro>: host aspmx.l.google.com[64.233.184.27] said: 550-5.1.1
The email account that you tried to reach does not exist.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori