Observ ca nu incearca nimeni sa scrie cateva comentarii constructive asa ca incerc eu in limita cunostintelor pe care le am:
adrian_amoasei - greseli la incadrare, haine, machiaj, noroi pe cizme (exista fotografii inscrise mai putin bune decat aceasta

)
codrin_anton - simpatica fetita si frumos imbracata dar orizontul este stramb, iar incadrarea nu prea reusita
adrian_szendrei - da si nu prea. mi-ar fi placut ca fundalul sa fie ceva mai estompat. (separarea fundalului de subiect)
alina_donciu - copil haios, fotografia lasa de dorit
andra_enache - nu a fost aleasa cea mai fericita tinuta. cele trei puncte de praf (2 stanga, 1 dreapta) sunt cam deranjante
andrei_dumitrescu - interesanta ca si compozitie dar nici prea fashion nici prea glamour
andrei_enulescu - mie personal imi place. pacat de umbra din spatele subiectului
andreiana_nicoleta_spiridon - imi place. sunt curios cum ar fi aratat fotografia daca modelul avea fata indreptata spre aparat
attila_gidofalvi - asa nu. blit direct, fundal care nu ajuta cu nimic fotografia, tinuta modelului nu este bine aleasa
george_bufan - imi plac culorile, imbracamintea, pozitia modelului
george_zamfirescu - nu
ionut_catalin_titire - culori frumoase desi nu prea naturale. aici cred ca sufera incadrarea. decat sa vad stalpul acela din stanga mai bine vedeam mana dreapta a domnisoarei
maria_szabo - nu. subiectul aici este acel domn sau scara de langa el?
mihai_gavrila - imi place dar m-am cam saturat de copilasi/bebelusi dupa primele doua concursuri din 2011
mihai_glasu - nu
nicolae_matic - imi place
noemi_mezei - degetele supraexpuse. seamana putin ca idee cu cea a lui nicolae_matic, dar nu este la fel de buna
ovidiu_marian - nu
radu_cristian - nu stiu daca este din cauza forumului dar chipul domnisoarei este prost afisat (sufera la capitolul calitate)
razvan_prepelita - preferam sa vad crengile copacilor doar in fundal si nu in acelasi plan cu subiectul. fotografia este prea incarcata
alexandru_otelea - nu imi place dar nici nu imi displace
csaba_teleki - frumoasa fara veioza
gabriel_blaj - nu
gabriel_bosoc - NU
honey_cramariuc - imi place
radu_serban - am observat ca radu o "foloseste" la greu pe aceasta fata in fotografiile sale. imi place, desi fotografia s-ar inscrie mai repede la advertising - Coca Cola
roland_frunza - NU
sebastian_bleoju - imi place...mult. incadrare, machiaj, imbracaminte...
vlad_goae - am comentat deja cu domnisoara si gogosarul
baltazar_cyrano - nu
cristian_bartic - imi plac: atitudinea, imbracamintea si ciubotele alea mari
loredana_curecheriu - frumoasa. seamana destul de mult cu posterul de la filmul Coco Chanel (
http://www.cinemagia.ro/filme/coco-avant-chanel-coco-chanel-32979/)
lucian_soare - nu
marius_godeanu - nu cred ca modelul este avantajat de pozitia respectiva
mihai_zamfiroiu - portret poate. Fashion & Glamour nu
sebastian_comsa - nu as vrea sa ma intalnesc cu doamna respectiva. pare foarte rea.

in rest nu pot scrie nici de bine nici de rau
sorin_galiceanu - fashion poate, glamour nu prea
vlad_rosu - din pacate nu
Stiu ca imi voi lua o mie de injuraturi pentru acest post