emp scrie:poate acest conurs face un deserviciu firmei nikon la categoria dslr.un om obisnuit poate gandi ca asa cadre poate face si el cu compacta sau telefonul lui
Crezi ca o buna parte dintre ele nu este facuta cu compact? Nu pe dracu'. Crede-ma, cine e paralel cu fotografia, habar n-are ce-i ala compact, cei ala dslr, rangefinder etc. El are doar notiunea de aparat de fotografiat. Nu tu diafragma, nu tu blitz extern. Da-i cu flashul in moaca, sa se vada ca lumea! Eu vad aceste aspecte la generatia parintilor mei. Tatal meu se bucura ca un copil cind arunca un flash in ochii nepotului cu un CoolpixL21, ca vezi ce poza faina o iesit. Desi vede ce reusesc eu cu un D90, nu-si poate da seama care sunt acele elemente ale fotografiei care fac diferenta. Deja ma astept sa ma mustreze, ca fundalul la portret a iesit neclar

1 Unconscious incapability.
2 Conscious incapability.
3 Conscious capability.
4 Unconscious capability.
Ei, daca aceste persoane se afla la nivelul 1, nu-i de mirat ca lasa data pe poza, ca bat cu flashul in ochii fetitei, ca saraca arata ca o...Doamne iarta ma... nici nu mai zic nimic.
Asta este, asta se intimpla cand e democratie.