Acum este Lun Mar 17, 2025 10:33 am

Articole Nikonisti.ro

Ce soluții online pot folosi pentru

Diverse despre Nikon

Ce soluții online pot folosi pentru

Mesajde FlorianMiller » Mie Mar 12, 2025 7:23 pm

Ce soluții online pot folosi pentru a trimite fișiere mari în mod recurent fără a reintroduce manual informațiile de fiecare dată?
FlorianMiller

Re: Ce soluții online pot folosi pentru

Mesajde KylieK » Mie Mar 12, 2025 7:36 pm

Am avut și eu aceeași problemă când trebuia să trimit frecvent fișiere mari și să completez mereu detaliile manual devenise frustrant. Am descoperit Filemail și mi-a ușurat enorm munca. Permite trimiterea fișierelor mari de până la 5 GB gratuit, fără să fie nevoie ca destinatarii să se înregistreze sau să instaleze ceva. O funcție care mi-a plăcut mult este posibilitatea de a crea formulare personalizate pentru solicitările de fișiere, astfel că poți primi datele necesare fără să mai scrii mesaje lungi. De asemenea, https://www.filemail.com/ro oferă opțiunea de descărcare automată a fișierelor, ceea ce e grozav dacă ai de gestionat volume mari de date. Siguranța e un alt plus important — folosesc criptare end-to-end și autentificare în doi pași, ceea ce mă face să mă simt mai liniștit în privința datelor mele.
KylieK

Înapoi la Discutii libere