Acum este Vin Dec 27, 2024 12:15 am

Articole Nikonisti.ro

Noi probleme la D5000?

Diverse despre Nikon

Re: Noi probleme la D5000?

Mesajde Bogdan Dulgheru » Mar Sep 01, 2009 8:59 pm

Radu_Grozescu scrie:
Bogdan Dulgheru scrie:S-au mai intimplat astfel de cazuri in istoria Nikon? Daca "DA", la acelasi nivel(volum de produse)?

S-au intamplat si la case mai mari, Sony, Apple (baterii laptop), Canon (G10) ca sa nu mai vorbim de fabricantii de masini sau de alte aparate foto (de top, destinate fotoreporterilor si fotografilor de sport) despre care se spune de cand au aparut ca au probleme de AF dar nici acum nu s-a rezolvat, pentru ca producatorul zice ca totul e OK.

Mie mi se pare mai onest sa recunosti ca ai dat "rasol" in perioada de la .... pina la .... cu productia, retragi respectivele aparate DE TOT de pe piata si le oferi pagubitilor un produs un pic mai scump - in limitele bunului simt - ( ca sa fie recompensati intr-un fel pentru pierderile pricinuite si sa mai si cumpere pe viitor de la tine) si iti reanalizezi complet procesul de fabricatie.
Ce mai imi repara mie daca mi-a luat foc MAC-ul sau Nikon-ul de la o amarita de baterie chinezeasca? Imi da altul la fel de prost? NO WAY Sir !!!
Ca sa nu mai mentionez faptul ca poate m-am si ars la mina si numai pot sa muncesc ...

O seara placuta,
Cu stima,
Bogdan Dulgheru
Bogdan Dulgheru

Mesajde Bogdan Dulgheru » Mar Sep 01, 2009 9:02 pm

emil scrie:Ce putem spera e ca de data asta sa rezolve problema definitiv ;)

Definitiv ... pine le repara pe toate prin "rechemare"!!!
Cu stima,
Bogdan Dulgheru
Bogdan Dulgheru

Mesajde Radu_Grozescu » Mar Sep 01, 2009 9:03 pm

Bogdan Dulgheru scrie:Ce mai imi repara mie daca mi-a luat foc MAC-ul sau Nikon-ul de la o amarita de baterie chinezeasca? Imi da altul la fel de prost? NO WAY Sir !!!
Ca sa nu mai mentionez faptul ca poate m-am si ars la mina si numai pot sa muncesc ...

O seara placuta,

Pai sau luati Canon sau va distrati citind:

viewtopic.php?f=12&t=2800#p12425
Cu stimă,

Radu Grozescu

Radu_Grozescu

Mesajde Dan Pop » Mar Sep 01, 2009 9:49 pm

Bogdan Dulgheru scrie:Problema mare nu sunt costurile (care exista, orice mi-ati spune: curier, posta etc.)

Costurile de transport exista, dar pentru aparatele cumparate din Romania, le suporta SKIN, nu posesorul aparatului, asa ca las-o balta! Doar biletul de tramvai pina la posta il suporta clientul.
Bogdan Dulgheru scrie:ci faptul ca este afectat prestigiul firmei.

In ochii cui? Ai tai? Precis o sa dea faliment Nikon din cauza asta. :lol:
Cu stima,
Dan Pop
Dan Pop

Anterior

Înapoi la Discutii libere