Radu_Grozescu scrie:Bogdan Dulgheru scrie:S-au mai intimplat astfel de cazuri in istoria Nikon? Daca "DA", la acelasi nivel(volum de produse)?
S-au intamplat si la case mai mari, Sony, Apple (baterii laptop), Canon (G10) ca sa nu mai vorbim de fabricantii de masini sau de alte aparate foto (de top, destinate fotoreporterilor si fotografilor de sport) despre care se spune de cand au aparut ca au probleme de AF dar nici acum nu s-a rezolvat, pentru ca producatorul zice ca totul e OK.
Mie mi se pare mai onest sa recunosti ca ai dat "rasol" in perioada de la .... pina la .... cu productia, retragi respectivele aparate DE TOT de pe piata si le oferi pagubitilor un produs un pic mai scump - in limitele bunului simt - ( ca sa fie recompensati intr-un fel pentru pierderile pricinuite si sa mai si cumpere pe viitor de la tine) si iti reanalizezi complet procesul de fabricatie.
Ce mai imi repara mie daca mi-a luat foc MAC-ul sau Nikon-ul de la o amarita de baterie chinezeasca? Imi da altul la fel de prost? NO WAY Sir !!!
Ca sa nu mai mentionez faptul ca poate m-am si ars la mina si numai pot sa muncesc ...
O seara placuta,