Forumul comunitatii utilizatorilor Nikon din Romania
CosminNFS scrie:Din toate parca cel mai mult imi face cu ochiul D5000-ul la 23mil,fiindca am inteles ca practic aparatul este un D90 cu ecran rabatabil si cu rezolutie ceva mai mica la acesta.In rest senzorul si calitatea imaginii sunt identice.Corectati-ma daca gresesc.
CosminNFS scrie:am testat un D90 in magazin si m-am cam pierdut prin setari si meniuri,deci pana la urma un D5000 este mai bun pt un noob
CosminNFS scrie:Cu focusul nu e o problema deoarece vreau sa-l folosesc cu obiectivul 18-105VR.
CosminNFS scrie:De asemenea imi place ca ies pozele perfect pe el pana la iso 3200
CosminNFS scrie:Probabil la inceput voi folosii aparatul mai mult pe auto,iar abia pe urma voi incerca cu diverse setari
Dan Pop scrie:CosminNFS scrie:Cu focusul nu e o problema deoarece vreau sa-l folosesc cu obiectivul 18-105VR.
Mai devreme sau mai tirziu vei dori sa folosesti si alte obiective, iar lipsa motorului iti va limita optiunile.
Morphy scrie:Daca D3000 nu reprezinta un upgrade major de la D40, in cazul lui D5000 nu pot spune acelasi lucru.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori